Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai lányok miért költenek annyit a fiúkra?
jah szerintem is elég durva!
van egy ismerősöm, mikor egy hónapja járnak/most ezen a héten történt/ vett neki: egy jégert ilyen két poharasat, meg gravirozott karkötőt.. a karkötő nem volt v.mi olcsóság.. a pasija meg nem vett semmit..
azon gondolkoztam h mikor majd egy éve fognak járni akkor majd egy kocsit vagy házat vesz neki?:S
Látom semmi nem jó... 100 éve ment a felháborodás, hogy a nők nem szavazhatnak, nem tanulhatnak, és otthon a helyük a gyerekkel amíg a férfi dolgozik. A férfiaknak voltak ágyasaik, szeretőik... Jött a nagy emancipáció, egyenjogúság, egyenlő bánásmód, női főnökök, női fegyőrök, női bírók, rendőrök stb. Most aztán nincs megkülönböztetés. 10 éve mikor megszereztem a jogsim még egy nő sem küldött el anyámba, ma meg még ha ő a hibás, mert vezetni azt nem tud, de ordít, mint egy állat, és trágár, mint egy kocsis! Ezt akarták, ez lett... Ja hát kérem kicsit átestünk a ló túloldalára...
Ezt a dolgot rengeteg férfi úgy éli meg, hogy elnőiesedik, mert persze az is szépen divatba jött, hogy bu.zi stylistok vagyunk, meg minden tv műsorban feltűnik egy homokos aki jaj de ügyes valamiben. Félreértés nem érdekel, hogy meleg, nem is zavar... Mi Schwarzeneggeren meg Rambo-n nőttünk fel, a mai gyerekek meg Alkonyaton 30 kilós sápadt nyomicsávóval akiről nem tudom eldönteni, hogy fiú-e vagy lány... meg High school musical-en... Tulképp lassan mindenki kicsit biszex. A csajok férfiasodnak, és a lányos pasikra buknak, a férfiak élnek a csaj pénzéből, meg sírva könyörgik vissza magukat ha kidobják őket... Érdekes :) Ez is egy korszak, érdeklődve várom a folytatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!