Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért nem szerelemből akarnak egy férfit általában?
Mai nők arra megy milyen az autód, milyen az egzisztenciád, mennyire vagy erős, aki védelmet nyújt neki stb, csupa ösztönös dolgok.
Régen nem ez volt. Régen igenis érzelemből szerelemből mentek a férfiak után.
Szokták mondani hogy régen megmondták kihez kell menni aztán kész, de igenis volt hogy inkább elszökött a gazdag férjétől egy szegényebb egyszerűbb pasival.
29-es. Nem hinném, hogy a férfiak minden nőt megakarnának fektetni. Nekem mindig is elég lett volna egy, aki viszont szeret. Kinyilvánítottam neki az érzelmeimet erre ő meg csak játszadozott velem. Csodás volt látni ahogy egy kétszer annyi idős alak ölébe vetette magát abban a nem olcsó autójában. Nem érdemeltem ki semmivel sem, hogy játszadozzon velem.
Szóval ne általánosíts, hogy minden férfit csak az érdekel. Jó?
Meg mi ez már, hogy régen sokat verték a lányokat? Megnyugodhatsz manapság is előfordul az ilyesmi. Valószínűleg nem olyan sűrűn, de előfordul.
Az a baj, hogy az akkori értékrendek szép lassan eltűntek.
32-es a régmúlt értkérendek némely idegbeteg férfi fejében előfordul.
Nem általánosítottam,csak felhoztam egy példát,hogy pár férfiban van ilyen hiba.Nem vagyunk tökéletesek,de mindenki megtalálja a párját.A nők és a férfia között is akadnak olyanok akik kihasználják a másikat,attól függ milyen embernél próbálkozol.
Mégis az egyszerű férfiak építík meg a világ legmagasabb tornyát és fërfiak mennek fel az űrbe.Férfiak oltják el az égőházat,ezekbe a dolgókba nők is közrejátszanak.Van hogy a nők komoly munkát nem vfgeznek,mert beletörik a körmük,de én sose voltam olyan aki csak erre ment egy férfinél.Sőt,én még a férfi feladatokat is szeretem.Nem a nőké a világ,ne abból induljatok ki,hogy milyen állásinterjún nő van.Akarsz magadnak egy normális lányt,keress,nem sikerül,menj tovább,ne pesszimistaként nézz utánna,gondolj arra hogy meg se érdemelt volna,ebből látod hogy te normális srác vagy,mert hű ember vagy és meg érdemelsz egy normális lányt.Manapság a világ ilyen,tele van transzfesztita kinézetű fiuk(páwák) és beképzel lányok.
És fáj hogy ezt kell mondjan,de a férfiak kapták a legtöbb dicséretet mindenést,tehát nem a nőké a világ.Ha általánosan belenézünk a világba a beképzel tiniket látjuk,de ha a komolyabb embereket nézzümk,azok nem használnak ki senkit.
És egy jó tanács:ne a k.vás kinézetű nőket keressétek,mert nem véletlen a szexi öltözék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!