Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért nem szerelemből akarnak egy férfit általában?
Mai nők arra megy milyen az autód, milyen az egzisztenciád, mennyire vagy erős, aki védelmet nyújt neki stb, csupa ösztönös dolgok.
Régen nem ez volt. Régen igenis érzelemből szerelemből mentek a férfiak után.
Szokták mondani hogy régen megmondták kihez kell menni aztán kész, de igenis volt hogy inkább elszökött a gazdag férjétől egy szegényebb egyszerűbb pasival.
"A szerelemben nem hiszünk, nem kislányok vagyunk, hanem felnőtt nők."
Akkor miért hazudod azt a pasidnak, hogy szereted?!
"Ez az egész azért van mert minden idióta gyökér a nők után megy nincsen egy pasiban sem büszkeség...1 hétre kéne kipróbálni hogy a világon minden pasi leszarná a nőket, utána a nők jönnének mert viszketne már rendesen. De amíg nincsen bennünk ennyi fegyelem és folyton becsicskulunk nekik addig nem lesz változás addig maradnak szépen gyk-n a 20+-os szűz férfitársaim."
Ebben nincs igazad, mert én már nagyon rég nem futok a nők után, pedig fiatal vagyok, de feladtam...
Aha,a mai világban a nők a rosszak,régen is azok voltak mikor a férfiak verték.Csak a nőknek vannak hibáik.
Akkor kérdem én
A férfiak mért akarnak megdugni minden nőt,kihasználni,hogy királynak nézzék?A férfi vágy miatt mifrt hanyatlik meg a nők bizalma,hogy egy olyan férfit találjanak,aki nem használja ki sokadik át.baszás után?
Áá utolsó ezt ne ezt jó...ezt pont rátok lehet mondani.
Előzőnek: Igen te nem futsz a nők után nagyon helyesen, de ahhoz hpgy változás legyen mindenkinek egyszerre kéne összefogni, akkor lenne az amit mondtam hogy a nők nem bírnának magukkal és ők keresnék a pasikat(igen téged is)
Hogy miért gondolom hogy ez működne? A nőknek megy...csak sorba áll a sok kanállat azok meg válogatnak. Ha mi ugyanezt megtennénk nem lehet hogy akkor azért előbb utóbb hiányoznának nekik a pasik és akkor ők rohamoznának minket? Ezt kellene valahogy valóra váltani. Minél több embert bevonni. Én már gyakorlom ezt az öregbika módszert évek óta. Majd ha akartok valamit akkor idejöttök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!