Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai nők miért nem szerelembő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők miért nem szerelemből akarnak egy férfit általában?

Figyelt kérdés

Mai nők arra megy milyen az autód, milyen az egzisztenciád, mennyire vagy erős, aki védelmet nyújt neki stb, csupa ösztönös dolgok.

Régen nem ez volt. Régen igenis érzelemből szerelemből mentek a férfiak után.

Szokták mondani hogy régen megmondták kihez kell menni aztán kész, de igenis volt hogy inkább elszökött a gazdag férjétől egy szegényebb egyszerűbb pasival.

2015. febr. 13. 18:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz nekem pl egyáltalán nem számít a pénz sokkal ink h okos legyen meg az izlésemnek megfeleljen csak olyan jöhet szamitásba aki tetszik és ez nem pénz kérdése, mindig olyanok mondják ezt a lányokra h jaj csak a pénz számít neki aki nem nagy szám és szép lányt akar mindenki saját magához mérje a pasit csaj kinézetre...
2015. febr. 13. 18:46
 12/36 anonim ***** válasza:
36%

Férfikent irtam hogy a szerelembol nem lehet negelni.

Egy csinos nő nem fog egy lepukkant lyukban rohadni a minimalberes szerelmevel es ez nem is varhato el tőle. Az anyagiak hianya megölik a kapcsolatot

2015. febr. 13. 18:49
 13/36 A kérdező kommentje:

"????? Pont, hogy régen volt, hogy "A Pistihez mész hozzá kislányom, mert annak van nagy telke, oszt kész". "

Pontosan ezt mondom és hozzáment Pistihez akinek nagy telke volt, mert hozzá kellett menni, de nagyon nem volt boldog, mert nem szerelemből ment hozzá, mert akkor a nőknek a szerelemből való választás volt.

2015. febr. 13. 18:50
 14/36 anonim ***** válasza:
Egy idő utan sokaknal kialakult a tarsszerelem egy ugyanugy boldogok voltak.
2015. febr. 13. 18:54
 15/36 anonim válasza:
Oké, gyere holnap is
2015. febr. 13. 18:54
 16/36 anonim ***** válasza:

Mintha falnak beszélnénk.

Úgy gondolom, Te így akarod látni a dolgokat, és eszed ágában sincs meghallani azt, amit itt már többen leírtunk.

2015. febr. 13. 19:13
 17/36 anonim ***** válasza:
12# igaza van
2015. febr. 13. 19:30
 18/36 anonim ***** válasza:
5%
Én még nem vagyok abban a korban, hogy lekössem magam és különösebben az érzelmeim vezéreljenek. Egyébként sem vagyok egy érzelmektől fűtött nő, elég rideg vagyok, énközpontú, stb. De szexre és kapcsolatra szükségem van. De a kapcsolataim abból állnak, hogy szórakozunk, programokat szervezünk, utazunk,, étterembe járunk, jól érezzük magunkat együtt, és nem abból, hogy ülünk a 4 fal közt, és nézzük egymást szerelmesen. Ehhez pedig pénz kell. Nekem is van, de jobban szeretem, ha elosztjuk a költségeket, a közös kassza nem az én világom, és nem akarok se eltartott lenni, se azt, hogy én tartsak el valakit. De tudják velem tartani a lépést, különben a kapcsolatunk hamar kifullad. Nyilván szoktam kötődni a barátaimhoz, vannak érzelmek, de nincs óriási szerelem és nem is volt még, illetve nem is vágyom erre. Teljesen ráér szerintem. Majd amikor kialakul bennem a vágy eziránt, akkor elkezdek menni az érzelmek után, addig nem látom értelmét.
2015. febr. 13. 19:50
 19/36 anonim ***** válasza:
96%

"Egy csinos nő nem fog egy lepukkant lyukban rohadni a minimalberes szerelmevel es ez nem is varhato el tőle. Az anyagiak hianya megölik a kapcsolatot"

Amiről te írsz, az nem kapcsolat, hanem érdekszövetség, üzlet... Azt nem fogják fel a nők, hogy a szerelemnek viszont nem ezekről az anyagi dolgokról kellene szólnia!

2015. febr. 13. 20:41
 20/36 anonim ***** válasza:
5%
Gondolkozz női fejjel : Egy szegény férfi ugyanúgy megcsal, ugyanúgy megbánt mint egy gazdag férfi. Plussz még nyomorogsz is mellette. A szerelemben nem hiszünk, nem kislányok vagyunk, hanem felnőtt nők. Tehát érzelmi szempont kilőve. Akkor miért is ne válasszuk a gazdag férfit ?
2015. febr. 13. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!