Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arról lenne szó, hogy van egy fiú akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak, de nem vagyunk együtt. Beszélgettünk és mondta hogy várt egyik nap én mondtam hogy én is hogy feljöjjön az udvarról és mondta hogy persze, erre én hogy nem hiszi el? És mondta hogy nem. Nem érten miért hiszen soha nem hazudtam neki és ő tudja a legjobban a hazodozásról a véleményem. És nem tudom mit csináljak mert holnap találkozunk és nem szeretném elveszíteni. Szerintetek mit csináljak?2015. febr. 12. 20:55
1/4 A kérdező kommentje:
Meg miért csinálta?
2015. febr. 12. 21:02
2/4 anonim válasza:
Ő az a fajta mint én. Túlgondolja a dolgokat. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2015. febr. 14. 10:22
4/4 anonim válasza:
Azta ! Nem vagyok egy analfabéta , de rohadt nehéz követni a gondolkodásodat , na meg a cselekvényt XDD
beszari , azért csinálja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!