Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nála aludtam, de nem vagyunk együtt. Akkor ezt miért csinálta? Most hogy viselkedjek Vele?
Tegnap volt az egyik ismerősöm 18. születésnapja és kicsit sokat ittam úgy, hogy délelőtt ettem utoljára.
Ennek az lett a vége, hogy ma reggel az egyik srácnál ébredtem, aki történetesen nagyon helyes és eddig nagyképűnek és bunkónak gondoltam.
De tök rendes volt, hozott nekem reggelit, meg kávét és semmi nyoma nem volt annak a lekezelő modorának, pedig nem történt közöttünk semmi.
Viszont nem tudom, hogy holnap a suliba hogy viselkedjek Vele, vagy mennyire lesz kellemetlen... Mert eddig még csak nem is nagyon köszöntünk egymásnak, vannak közös barátaink, de ennyi.
De nekem meg azt mondta valaki, hogy legyek vele közömbös, meg játsszam a jégkirálynőt, mert ha még akkor is küzdeni fog, meg keresni, akkor akar valamit, de tegyek úgy, mintha nem érdekelne...
De én nem akarok vele bunkó lenni, vagy úgy tenni, mintha levegő lenne.
"De nekem meg azt mondta valaki, hogy legyek vele közömbös, meg játsszam a jégkirálynőt, mert ha még akkor is küzdeni fog, meg keresni, akkor akar valamit, de tegyek úgy, mintha nem érdekelne... "
És ezt neked melyik "jó akaród" mondta, hogy ha valaki kedves volt veled, akkor te pedig légy vele közömbös és ilyen, ahogy leírtad?
Tudod, hogy hogy viselkedj? : Köszönöd meg neki a segítséget, légy vele kedves, vidám, beszélgess vele stb... minden ami jó.
Ennyi.. nem kell túl dramatizálni a dolgot. Ő figyelmes és barátságos volt veled, légy te is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!