Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek a barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek a barátommal ha a barátainkkal együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

nem vagyok valami tapasztalt barátos dologban...ő az első...és nagyon szeretem. de azt mondta hogy megalázom amikor másokkal vagyunk és úgy érzi hogy csak másokkal tudom jól érezni magam mert végig nevetek blabla...ezt mondta nekem. és ez nekem rosszul esett.

azt mondta gondolkodjak el....

tök rossz. mit csináljak? hogy viselkedjek vele?

mert szerintem nem úgy kéne mint amikor ketten vagyunk...vagy igen?

2010. aug. 6. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Viselkedj úgy mintha csak simán buliznák.
2010. aug. 6. 21:26
 2/5 Máffin válasza:
Dicsérd a haverjai előtt h mekkora a f*sza :D az már nem biztos h nem égeted de próba cseresznye :D
2010. aug. 6. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet normális választ írni a kérdésedhez, mert nem adtál elég infót. Pontosan mivel alázod őt meg (a barátod szerint), amikor társaságban vagytok? Mióta vagytok együtt, és mennyire ismeri ő a te barátaidat?
2010. aug. 6. 22:09
 4/5 A kérdező kommentje:

közös barátaink vannak...ezt úgy értsétek hogy nem együtt ismertük meg a barátainkat hanem külön..még amikor mi ketten nem ismertük meg egymást:D

nem tudom miről gondolja hogy megalázom...:/

9 hónap

2010. aug. 7. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Értem. A 9 hónap már nem olyan kevés idő, és ha közös barátok, akkor azzal sem lehet gond, hogy ő esetleg nem érzi olyan otthonosan magát közöttük.

Szerintem kérd meg, hogy mondja el, konkrétan milyen viselkedésed nem tetszik neki. Mondjon konkrét példákat és szituációkat, hogy világos legyen.

2010. aug. 7. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!