Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek a barátommal ha a barátainkkal együtt vagyunk?
nem vagyok valami tapasztalt barátos dologban...ő az első...és nagyon szeretem. de azt mondta hogy megalázom amikor másokkal vagyunk és úgy érzi hogy csak másokkal tudom jól érezni magam mert végig nevetek blabla...ezt mondta nekem. és ez nekem rosszul esett.
azt mondta gondolkodjak el....
tök rossz. mit csináljak? hogy viselkedjek vele?
mert szerintem nem úgy kéne mint amikor ketten vagyunk...vagy igen?
közös barátaink vannak...ezt úgy értsétek hogy nem együtt ismertük meg a barátainkat hanem külön..még amikor mi ketten nem ismertük meg egymást:D
nem tudom miről gondolja hogy megalázom...:/
9 hónap
Értem. A 9 hónap már nem olyan kevés idő, és ha közös barátok, akkor azzal sem lehet gond, hogy ő esetleg nem érzi olyan otthonosan magát közöttük.
Szerintem kérd meg, hogy mondja el, konkrétan milyen viselkedésed nem tetszik neki. Mondjon konkrét példákat és szituációkat, hogy világos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!