Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltak már meg? Mit csináltál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltak már meg? Mit csináltál mikor megtudtad?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos megbocsájtottam... De megint megcsalt.... Többet nem bocsájtanám meg senkinek... Ja és fura mód besokkoltam, mikor megtudtam, se szó, se beszéd, csak a döbbenet.
2010. febr. 11. 11:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen csaltak már meg. Volt, hogy megbocsájtottam, de nagyon nagy hiba volt. Újra megtette. Többet már nem bocsájtottam meg. Azóta is ha megtette valamelyik akivel össze jöttem és volt is kapcsolat nem bocsájtottam meg. Már ebbe a hibába nem esek bele. Inkább maradok egyedül, mint hogy újra és újra bolondot csináljon az illető belőlem. 29/N.
2010. febr. 11. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nm csaltak meg csak a pasimat befolyásolták h én mien vagyok meg én mindenkivel össze fekszek mindenkivel ezt azt csinálok és épp megcsalom meg kihasználom....És be is vette és engem hibáztatott én ezt a végén tudtam meg h mi áll a háttérben...Szar érzésvolt nm tudtam h sírjak vagy visítsak a röhögéstől se szó se kép se semmi rossz volt...-,-...Összintén nagyon fájt.Persze én nm csaltam meg meg semmi mert én biztam benne de ő nm...
2010. febr. 11. 11:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

3 év után csalt meg az akkori barátnőm.

Telefonjából derült ki.

Azonnal mondtam neki, hogy takarodjon.

2010. febr. 11. 12:06
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

igen. visszaadtam, 1:1, és ezzel lezártuk a témát. ez 5 éve volt, azóta össze is házasodtunk, és boldogan élünk. nem kell a bolhából elefántot csinálni. az vesse az első követ, aki bűn nélkül való közületek... :)

29/N

2010. febr. 11. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak megcsalás témában kell bűntelennek lenni, akkor már vetem is az első követ :-)
2010. febr. 11. 13:22
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

nem csak abban :) más bűn is van ugyanolyan súlyú, vagy súlyosabb :) pl. aki adótcsal az lop. tegyétek a szívetekre a kezeteket: MINDIG kértek/adtok számlát? naugye...

:D:D:D:D:D

2010. febr. 11. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
azonnal kidobnam. ram mindig csak akkor masztak csajok ha volt baratnom. letereltem mind, pedig a "jo" az eleg gyenge kifejezes mindre...ha bennem ferfi letemre van annyi, hogy nem csalom meg azt akit szeretek, akkor a lanyban is legyen!
2010. febr. 11. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
utolsó hsz-ónak:) csillagos ötös:) én is hűséges típus vagyok 22L,bár mikor foglalt vagyok,mindig betalálnak az exek,és én szépen megmondom,h sorry,megint elkéstél öcsém:D
2010. febr. 11. 15:01
 10/13 anonim ***** válasza:
12:21 vagyok, nem tudom, melyik iq huszár pontozott le (occsó játék hülegyerekeknek)...miért baj, ha valaki túl tud ezen lépni? és nem rágja magát rajta, meg dob sutba minden közös eredményt és élményt egy ilyen hülyeség miatt? nálunk ez megtörtént, azóta se...mert azért sárgalap sztem. de nem piros...
2010. febr. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!