Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit szólna, ha a párja soha nem akarna vele sehova menni, mindig csak otthon akarna maradni és szexelni?
A barátnőm nem hajlandó velem kitenni a lábát a házból. Biztos, hogy nem szégyell, nem erről van szó. De nem szeret semmit velem csinálni, a szexen kívül. Se mozi, se vacsi, se buli...mindent csak a barátnőivel. Teljesen mindegy hova hívom, már mindenfélét kitaláltam, de velem csak fetrengeni akar otthon. Eleinte tetszett a dolog, de most már zavar. Normális ez így?
25/F
Az a gáz benne,hogy a barátnőivel viszont elmegy.Olyan mintha csak szexre kellenél neki.Esetleg nem vagy elég szórakoztató számára vagy mégis szégyell.De akkor minek van Veled?
Ez így nem normális szerintem sem!
Én kihajintanám ha nem változik meg, bár az ilyesmikre magától kellene "rájönnie". Én úgy venném, hogy ez a tisztelet hiánya, nem méltat arra, hogy részt vegyen az életem teljes területén - már feltételezve persze, hogy én résztveszek az övében...Az szükséges de nem elégséges feltétel, hogy fetrengünk :-)
Egy ilyen esetem volt, türelmi idő letelte után angolosan távoztam.
Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy egy rohadt nagy k***a és fél, hogy meglátják veled és ezt megtudod vagy valami?
Esetleg van másik pasija is és fél, hogy meglát vele... ?
Szeret eljárni barátnőivel veled meg sosem? Én elgondolkoznék ezen a lehetőségen is...
Nem hiszem hogy megcsal. Valahogy nem tudom elképzelni hogy lenne rá ideje és energiája. Dolgozik, edzeni jár, barátnőzik, a családjával is gyakran van és egyedül él, rendbe kell tartani a lakást meg ilyenek. Velem meg heti 4x-5x találkozik és olyankor folyton megy a szex. Kétlem hogy beleférne és hogy kellene más férfi is.
A barátnőivel vásárolgatni szokott meg beülnek valahova beszélgetni és időnként bulizni mennek, ami általában valami koncert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!