Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek rosszul esne ha otthon kérnék meg a kezetek tv nézés közben pizsiben kócosan?
Biztos direkt csinálta, gondolta ha így is igent mondasz akkor szereted....
De ha tudta akkor tényéleg bunkó, vagy baromi lusta:XDDD
Szerintem azért csinálta így, hogy lássa: vajon tényleg hozzá akarsz-e menni, vagy csak a lószar hypeolás érdekel, meg a helyszínek, meg a show.
És szegény, még most sem tudja az igazat.
Nekem az jutott eszembe, hogy a volt pasim mondta mindig nekem, hogy ő szeret engem, csak úgy érzi nem tud úgy szeretni, ahogy én szeretném, hogy szeressen. Pl. pont az ilyenek miatt, mint amit írtál, hogy teljesen nem úgy történtek dolgok, ahogy az nekem jól esett volna. Engem is frusztrált és bántott. Sokáig azt hittem én vagyok túl kényes, túl bonyolult. Aztán jött egy másik, aki tud úgy szeretni, ahogy szeretném, hogy szeressen. Lesi a kívánságaimat, lehozza a csillagokat is az égből.
Ha sokszor történik ez, hogy úgy érzed melléfog és csalódást okoz neked, akkor nem vagytok összevalók. Ha csak most, akkor örülj, hogy megkért és szervezz magadnak olyan álomesküvőt, amilyet szeretnél.
Nem akarlak megbántani, de tipikus Női felfogásod van. Mindig mindent eltervezel előre és ha nem úgy történik akkor elégedetlen leszel!!! Mit számít az, hogy ki vagy-e festve vagy milyen ruha van rajtad?
Szerintem a leánykérésnek spontánnak kell lennie, és nem előre megtervezettnek. Van aki nyilvánosságot részesíti előnyben van aki személyes dolognak tekinti és nem köti más orrára a dolgot.Én az utóbbi híve vagyok....és biztosan olyan időpontot és helyet fogok választani, hogy ne is számítson rá, hogy meglepődjön ...úgy is minden az arcára lesz írva!! :)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!