Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek rosszul esne ha otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek rosszul esne ha otthon kérnék meg a kezetek tv nézés közben pizsiben kócosan?

Figyelt kérdés
A párom sok érdekes helyszint igért, telt az idő mégse kérte meg a kezem, most meg igy kerte meg, csalódás volt. Nem akartam megsérteni nem mondtam el mennyire bánt, hogy ennyire sem ismer, még a pár méterre levő közértbe kimenni is kifestem magam és kiöltözöm...ez meg egyszer van az életben és még el is mondtam nem egyszer hogy csak igy ne kérjen meg...

2015. febr. 9. 10:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%

Biztos direkt csinálta, gondolta ha így is igent mondasz akkor szereted....

De ha tudta akkor tényéleg bunkó, vagy baromi lusta:XDDD

2015. febr. 9. 10:18
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
számomra tökéletes lánykérés lenne. de nem vagyunk egyformák.
2015. febr. 9. 10:19
 3/22 anonim ***** válasza:
Tekintsd ezt csak elő eljegyzésnek, majd jön az ünnepélyes gyűrűvel is. Viszont olyan környezetben adhattál rá választ, mikor semmi feszélyezésre okod adó környezeti elem nem zavart be. Mondjuk ha 100 fős baráti társaság előtt pohárköszöntővel, félmilliós eljegyzési gyűrűvel kérik meg váratlanul egy lány kezét akkor még ha nem is biztos a döntésében, hülyén jönne ki nemet mondania.
2015. febr. 9. 10:22
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj neki hogy rászánta magát, mert úgy is ez a lényeg.
2015. febr. 9. 10:22
 5/22 A kérdező kommentje:
Örülök persze. Csak nem értem ha valakinek elmondod, bárhogy, csak igy ne, akkor mégis miért úgy, ahogy nekem nem tetszik. Azt mondtam akár az úton is, de ne itthon.
2015. febr. 9. 10:25
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem esne rosszul, inkább így mint egy étteremben, vacsora közben.
2015. febr. 9. 10:28
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért csinálta így, hogy lássa: vajon tényleg hozzá akarsz-e menni, vagy csak a lószar hypeolás érdekel, meg a helyszínek, meg a show.

És szegény, még most sem tudja az igazat.

2015. febr. 9. 10:33
 8/22 anonim ***** válasza:
56%

Nekem az jutott eszembe, hogy a volt pasim mondta mindig nekem, hogy ő szeret engem, csak úgy érzi nem tud úgy szeretni, ahogy én szeretném, hogy szeressen. Pl. pont az ilyenek miatt, mint amit írtál, hogy teljesen nem úgy történtek dolgok, ahogy az nekem jól esett volna. Engem is frusztrált és bántott. Sokáig azt hittem én vagyok túl kényes, túl bonyolult. Aztán jött egy másik, aki tud úgy szeretni, ahogy szeretném, hogy szeressen. Lesi a kívánságaimat, lehozza a csillagokat is az égből.

Ha sokszor történik ez, hogy úgy érzed melléfog és csalódást okoz neked, akkor nem vagytok összevalók. Ha csak most, akkor örülj, hogy megkért és szervezz magadnak olyan álomesküvőt, amilyet szeretnél.

2015. febr. 9. 10:34
 9/22 A kérdező kommentje:
Van akinek számit ez, van akinek nem. Nekem számitott volna. Egy romantikus vacsora kettesben egész más, nincs abban semmi show. Vagy pár nem és itt a szülinapom...
2015. febr. 9. 10:41
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, de tipikus Női felfogásod van. Mindig mindent eltervezel előre és ha nem úgy történik akkor elégedetlen leszel!!! Mit számít az, hogy ki vagy-e festve vagy milyen ruha van rajtad?

Szerintem a leánykérésnek spontánnak kell lennie, és nem előre megtervezettnek. Van aki nyilvánosságot részesíti előnyben van aki személyes dolognak tekinti és nem köti más orrára a dolgot.Én az utóbbi híve vagyok....és biztosan olyan időpontot és helyet fogok választani, hogy ne is számítson rá, hogy meglepődjön ...úgy is minden az arcára lesz írva!! :)

37F

2015. febr. 9. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!