Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondltok tegye ellene, változzak meg, vagy mi? (többi lent) ----->
->sziasztok 14/f vagyok,őszintén a szebb fiúk csoportjához tartozom...na mindegy,azért rajatm is vannak szépséghibák:-)
-kicsit egoista,humoros,társaságkedvelő,beszédes,olykor viccesen megnyilvánuló őszinte,de magas iQ-s vagyok...
lényeg a lényeg,lányokkal való "barátkozásban " sem volt sohasem bajom.Most szeretnék egy komolyabb kapcsolatot alakítani,van is honnan(színjátszókör,sport,régebbi baráti kör,stb...),de hogy is mondjam ez nekem nem nagyon egyszerű...sokszor próbálkoztak már szép tehetséges,kedves lányok(és ez dicsekvésnek tűnne,de) sajnos én valamiért nem akartam semmit ebből,amit gyakran meg is bántam...gyakran várom hogy kezdeményezzenek,természetesen én is teszek érte(pl táborban bemutatkozáskor legjobb énemet szoktam hozni,ami sokszor vált javamra,és majde ezután jönnek oda hozzám társalogni,csocsózni,kártyázni,st...),de magamtól nem vagyok képes,pedig biztos az lennék,de nem próbáltam...és én nem az a fajta vagyok,aki csak úgy nagyképűen odamegy hogy gyere randizni te ringyó,hanem baráti hangulatba "lógunk",mozizunk,és ha van szerelem úgy is megérezzük...de sajnos ez még nem történt meg,mert mint mondtam kicsit egoista vagyok,és valami olyan féreg rágja az agyamat,ami azt mondja hogy előbb karrier,előbb karrier..
pedig annyira szeretnék már...elkezdett ez is divat lenni...mit gondoltok,mit tegyek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!