Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt kéri tőlem, hogy változzak meg, akkor annyira nemis szeret engemet?

Figyelt kérdés
Féléve vagunk már együtt a barátom 18 én 14 (tisztában vagyok a korkülönbségekkel) tegnap szakítani akart velem mert azt mondta nagyon gyerekes vagyok és folyton csak felidegesítem a hisztieimmel.
2014. aug. 11. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:

14 évesen persze, hogy gyerekes vagy

nem vagy elég érett egy 18 éveshez, azért nem működik

keress inkább korban is hozzád illőt

2014. aug. 11. 09:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz,de nagyon beleszerettem és nemtudom elhagyni :/
2014. aug. 11. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem igazán értem a barátodat, amikor összejött veled tudta, hogy mennyi idős vagy......mit várt egy 14 évestől (bocs, nem akarlak megbántani), hisz gyerek vagy tetszik vagy sem.

Nem sok esze lehet, ha felnőttesebb viselkedést vár el tőled, nyilván nem tudsz kibújni a bőrödből és egy fiúért nem is érdemes hidd el. Minden kornak megvan a sajátossága, szépsége, hátulütője, éld meg és ha ez neki nem tetszik hagy menjen......

Azért megkérdezném, hogy lefeküdtél már vele?

2014. aug. 11. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
ez nem kor függő...érettség függő...én ismerek olyan 13 évest akit először 20 évesnek tippeltem levelezés alapján mert olyan a gondolkodása, stílusa...és ismerek olyan 20 évest aki kb 8 éves gyerek szinten gyerekes...
2014. aug. 11. 09:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Nemharakszom..nem feküdtem le vele de már megkérdezte tőlem (nemerőszakos ha nemakarom nem teszi meg)
2014. aug. 11. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!