Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromban nem bízom annyira, h ha már ha focizni megy akkor is ki vagyok akadva. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni, tudom nem korlátozhatom mégis azt teszem. Nem csalt meg, nem tett rosszat, de ha folytatom még az lesz a vége. h változzak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 20:51
1/3 anonim válasza:
Hát meg kéne változni mert ezt én nem bírnám hosszútávon...
2/3 anonim válasza:
Barátságos természetű? Szívesen udvarol a lányoknak? (Ez még nem jelent megcsalást.) Mióta ismeritek egymást? Ismeritek egymást eléggé?
3/3 CptTomato válasza:
Tanuld meg elfojtani magadban ezeket a dolgokat..
ilyen a felnötté válás sajnos....
Ha nem megy keress fel egy pszchiológust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!