Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl korai szex elronthatja a kapcsolatot (25 év felett)?
Figyelt kérdés
Hányszor "illendő", vagy ideális találkozni, mielőtt arra kerülne a sor?2015. febr. 10. 23:58
11/17 anonim válasza:
Gyerekek még! Nem lehet mit kezdeni azokkal akik meg sem érték ezt a kort. Olyanért pontoznak vagy ítélkeznek amiről halvány lövésük sincs. Ők még nem értik mi az a szexuális vonzalom vagy csak egy szimpla együttlét ami mind két fél számára jó.
12/17 anonim válasza:
Ez inkább nem ettől függ, hogy korai vagy sem, hanem, hogy állnak egymáshoz és mennyire érettek. Ha úgy érzitek akkor akár az elsőn is lehet. Mindenki döntse el neki mikor lenne jó/aktuális.
13/17 anonim válasza:
Attól függ.
Fontos a jó szex, persze. Jó ha kiderül össze passzoltok-e. De egy hosszú távú kapcsolatban fontos, ki milyen ember.
A szex össze hozza az embereket. Sokan hajlamosak utána azt érezni, hogy több van köztük mint ami.
Ilyen korban már nem konkrét időről van szó, amit illemből várunk ki. Hanem, hogy mennyi az az idő ami alatt megismerjük egymást.
14/17 anonim válasza:
Attól, hogy szexuális kapcsolatot létesít két ember az elkövetkezőkben ugyanúgy kiderül, hogy ki milyen. Nem azért maradok vele mert lefeküdtünk, hanem azért mert olyan ember akivel eltudom képzelni az életem. És ugyanez fordítottan is igaz. Három hónap alatt nem sok minden derül ki a másikról, csupán azok a dolgok, amiket akarunk, hogy felszínre kerüljenek. Az igazi ismerkedés szerintem az összeköltözés fázisában jön.
15/17 anonim válasza:
Nem.
Mindenhez két ember kell egy kapcsolaton belül, legyen az bármilyen is.
Akik egyből egymásnak esnek azok olyanok, akik meg várnak azok meg másmilyenek. Sőt lehet, hogy egy ember egyik kapcsolatában hónapokig vár, míg a következőben azonnal lefekszik a partnerével, de ettől még maga a két kapcsolat minősége között nem volt számottevő különbség.
16/17 anonim válasza:
Nem képzeled magad, hogy ilyen undorítót kérdezel? Gondolatolvasó vagyok. NEM VAGY KERESZTÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17/17 A kérdező kommentje:
Nem, valóban nem vagyok keresztény.
2015. febr. 11. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!