Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a csajotok régen egy rbanc volt?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a barátnőm, (aki egy visszafogott, elit lány) régen autókba járt cumizni, két pasival volt egyszerre, elcsábított egy csomó pasit, akik kapcsolatban voltak, megaláztatta, verette magát a pasikkal. Nem tudom mit tehetnék? Szerintetek van baj a fejében?

2015. febr. 10. 21:17
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Két haverom mondott róla ezt-azt. Nem akartam elhinni, mert most direkt lehet mondani rá, hogy prűd is. Rákérdeztem, és bevallotta, ráadásul 18 évesen csinálta ezeket, hét éve. Állítólag nem kapott érte pénzt.
2015. febr. 11. 20:59
 22/34 anonim ***** válasza:
66%
Akkor azért esetleg még megbocsájtható. Majd' egy évtizede történt, ráadásul 18 évesen még biztos nem nőtt be a feje lágya anno. Azóta már rengeteget komolyodhatott, érettebb lett, és ha tényleg megbánta az akkori tetteit, akkor szerintem megérdemli, hogy egy jobb élete legyen melletted. Ha viszont most is vannak bizonytalanabb pontok, amikor mondjuk titkolózik vagy nem tudod, hogy épp kivel, hova megy, akkor azért gyanús, hogy a mai napig nem tud hűséges maradni és a "vére viszi". De Te ismered, Te tudod...
2015. febr. 11. 21:05
 23/34 anonim ***** válasza:
31%
A "jobb életet" úgy értettem, hogy erkölcsösebb, rendezettebb.:)
2015. febr. 11. 21:06
 24/34 anonim ***** válasza:
60%
én adnék neki egy esélyt. én is prosti lettem volna ha nőnek születek.
2015. febr. 11. 21:33
 25/34 anonim ***** válasza:
43%
nem erdemli meg,dobd ki
2015. febr. 11. 21:42
 26/34 anonim ***** válasza:
66%
A múlt elmúlt. A barátnőd a múltja által lett olyan, amilyen. Ne rugózz rajta.
2015. febr. 11. 21:42
 27/34 orton ***** válasza:

ajánlom a figyelmedbe a Chasing Amy című filmet, pont erről szól

egyébként 2 leíró mondatból a barátnődről, mi döntsük el, hogy hozzád illik-e? kérlek...mérlegelj!

2015. febr. 11. 23:05
 28/34 anonim ***** válasza:
63%
Azóta benőtt a feje lágya;) már csak pénzért csinálná :D
2015. febr. 12. 21:39
 29/34 anonim ***** válasza:
84%

K urvából lesz a legjobb feleség:)

Haverok mondták....ajjj !!van bizonyíték,vagy csak felülsz egy pletykának?

2015. febr. 16. 15:34
 30/34 brokenbone ***** válasza:
0%
valszeg még most is egy ribounce, hagyd a francba.engem rohadtul zavarna.
2015. febr. 17. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!