Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a csajotok régen egy rbanc volt?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a barátnőm, (aki egy visszafogott, elit lány) régen autókba járt cumizni, két pasival volt egyszerre, elcsábított egy csomó pasit, akik kapcsolatban voltak, megaláztatta, verette magát a pasikkal. Nem tudom mit tehetnék? Szerintetek van baj a fejében?

2015. febr. 10. 21:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
27%
perverz lehet anelkul is valaki ,nem kell kur*vanak lenni,ha te ennyire becsulod magad akkor jarj vele,ha pedig ugy gondolod hogy jobbat erdemelsz hagyd ott.De mar ha felmerult benned a kerdes akkor ez mar eleve rossz elojel rad nezve,ha mar megfordult a fejedben hogy mit kezdj vele ,megmondom oszinten:dobd ki szepen,nem kell megalazni,vess veget szepen a kapcsolatnak.Velemenyem szerint baratnonek nem fogadnam el,viszont kur*vanak igen . 22L
2015. febr. 10. 21:33
 12/34 anonim ***** válasza:
61%
Imádom olvasni ezeket a szélsőséges férfi válaszokat.:D
2015. febr. 10. 21:35
 13/34 anonim ***** válasza:
85%
Van egy jó mondás. A vér nem válik vízzé. Az ilyen sosem képes megváltozni, lehet, hogy a háttérben a tudtod nélkül most űzi a régi "hobbiját". Az ilyet lapátra kell rakni..
2015. febr. 10. 21:41
 14/34 anonim ***** válasza:
43%
Qvából nem lesz szalonna.
2015. febr. 10. 21:43
 15/34 anonim ***** válasza:
38%
És önszántából csinálta? Mert vannak akik rákényszerülnek..
2015. febr. 10. 21:48
 16/34 anonim ***** válasza:
50%
Elhagynám, nem kockáztatnék.
2015. febr. 10. 21:51
 17/34 Joe.38 ***** válasza:
76%
Jártam így. És sajnos. Kutyából nem.lesz szalonna. Én szerelmes lettem. Elhittem minden szavát. Aztán .... a vére vitte. A kedves szerényke olyan mocsok lett.... egy tanulmány . Csak a mesében van , hogy ku .. bol lesz a legjobb feleség. De majd megtapasztalod.
2015. febr. 11. 11:00
 18/34 Joe.38 ***** válasza:
84%
Milyen kérdés ez? " Önszántából csinálta". Te hány éves vagy? Ez csak média butítás - a nők aldozatok. Ugyan már. Persze sok hír van ilyen. De ostoba ember aki elhiszi , hogy a nő akaratán kivül keres pénzt. Akarja azt nagyon is , nők imádják a zsozsit luka meg ott van semmit nem kell izzadni érte. Te mekkora naiv vagy. Nők mocskosak tudnak ám lenni.
2015. febr. 11. 11:08
 19/34 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. Megbeszélném vele. Nem nagyon izgatna ha most velem van, és nem kúr át.
2015. febr. 11. 11:13
 20/34 anonim ***** válasza:
78%
Mesélnél arról, hogy ez az egész hogy derült ki? Véletlenül vagy magától mondta el?
2015. febr. 11. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!