Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Makacs a lány. De én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Makacs a lány. De én nem akarom ezt! Mégis. Mit tehetnék még ezek után?

Figyelt kérdés
Megbántottam, elvesztette bennem a bizalmát. Fél éve próbálom visszanyerni. Sikertelenül. Nem tudom, mit tehetnék még, vannak ötleteim, de már sem energiám, sem önbizalmam, sem reményem nincs ehhez az egészhez. Robot módjára, zombiként szedem elő az ötleteket magamból, mivel tudnám kiengeszetelni még. Összezuhanok, elfogy az energiám. Mégis, megbántam, és addig nem nyugszom, amíg vissza nem nyerem a bizalmát, mert így nincs értelme élnem. Segítsetek, meghalok így.
2010. febr. 10. 23:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Néha azt érzem, megtörök már.

Ő azt mondja, hogy úgysincs esély rá, feleslegesen csinálom, őt ez "nem hatja meg, nem érdekli". De mégis, mikor már-már lemondanék Róla, akkor ír valami kedveset, valami normálisat, és akkor újból rákezdek. Vagy épp direkt valami csábító képet rak be közösségi oldalra, és ez feltüzel. De az a baj, hogy igazából mindig hárít, és menekül.

2010. febr. 11. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó író vagyok. Hogy ezt így leírtad, már jobban átlátom a helyzeteteket.

Nem minden nőnek jön be(nekem sem) a kis "jaj ne haragudj drágám, megváltozok!" szövegű, állandóan bizonyítgató, törtető srác!

Tudod mi kell ennek a nőnek? Majd én megmondom! Be kell keményíteni, éreztesd vele h te vagy a férfi!

Ami történt megtörtént, az eseményeken már úgysem tudsz változtatni. Nem kell már a múlton rágódni, a jelenben kell élni! Tehát hagyd abba a túlzott kedveskedést, és ideje h most már ő is észrevegye magát.(mert ő is elveszíthet!)

Vedd elő a férfiasabb formád! Te férfi vagy, büszkeség elő! pl. Ha veszekedést provokál, állj ki magadért! Addig ne nyugodj, amíg be nem bizonyítod az igazad.

Taktikát kell változtatnod!;)

2010. febr. 12. 23:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Ha nem keresem, Ő annak csak örülne, hogy "megszabadulna" tőlem. Ha nem keresem, SOSEM fog keresni. Mert szemében én "rossz" vagyok. Ha "keménykedem" kicsit, szerintem olyan vígan örülni fog, hogy még egy valamibe beleköthet, és még egy dolgot róhat fel a szememre, hogy "na ezért nem leszünk sosem jóban már".
2010. febr. 13. 11:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ő már nem a régi!

Az érzései már nem őszinték.. Nem írnám le pontosan, h mire gondolok, mert rosszul esne. Szépen megfogalmazva végülis az, h nem azt érzi, amit te.

Ne gyötörd magad, majd rájön egyszer, h mit veszített, ha majd egyszer meglát téged egy lánnyal, akivel nagyon szeretitek egymást! :)

2010. febr. 13. 13:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszokat amúgy mind én írtam.

Figyelem mindig, h írsz-e.

Ha van még valami esetleg, akkor írd le, és majd elolvasom.

szia

2010. febr. 13. 13:20
 16/17 Robi19xD ***** válasza:

Nah ide figy :D 1x én is játszottam ezt 1 csajjal... Szal tudom mit beszélek! Ha ő vissza akarna kapni azt már régen megtette volna. Attól h te non stop próbálkozol azzal csak mégjobban összezavarod. Ha akar téged előbb utóbb keresni fog ha nem belekell törődnöd. De amott felejtened is kell mert az h nap mint nap azon eszed magad h h szerezd vissza az nem vezet semmi jóhoz. El kell fogadnod h hibáztál és ha tanultál belőlle legközelebb nem ilyen vége lesz. És itt jön a legtutibb csajozós trükk az összetört pasi... Én olyan helyzetben voltam h amikor a 1 csajnak leadtam a storyt meghatotta és rögtön másképp nézett rám és így már rögtön új bnő tulajdonosa lettem :D

Robi19_xD/F

Sok sikert! :)

További véleményhez írj üzit!

2010. febr. 16. 02:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor kellett volna gondolkoznod,mikor megbántottad,hogy mennyire fontos neked...Mostmár késő bánat.Ha azt mondja fél éve,hogy hagyd,akkor hagyd.Bár ezt egy férfi se tudja felfogni:D Fordított helyzetben te se bocsátanád meg neki szerintem,ha hazudott volna neked egy csomót és kihasznált volna.
2010. febr. 16. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!