Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Makacs a lány. De én nem akarom ezt! Mégis. Mit tehetnék még ezek után?
Néha azt érzem, megtörök már.
Ő azt mondja, hogy úgysincs esély rá, feleslegesen csinálom, őt ez "nem hatja meg, nem érdekli". De mégis, mikor már-már lemondanék Róla, akkor ír valami kedveset, valami normálisat, és akkor újból rákezdek. Vagy épp direkt valami csábító képet rak be közösségi oldalra, és ez feltüzel. De az a baj, hogy igazából mindig hárít, és menekül.
Utolsó író vagyok. Hogy ezt így leírtad, már jobban átlátom a helyzeteteket.
Nem minden nőnek jön be(nekem sem) a kis "jaj ne haragudj drágám, megváltozok!" szövegű, állandóan bizonyítgató, törtető srác!
Tudod mi kell ennek a nőnek? Majd én megmondom! Be kell keményíteni, éreztesd vele h te vagy a férfi!
Ami történt megtörtént, az eseményeken már úgysem tudsz változtatni. Nem kell már a múlton rágódni, a jelenben kell élni! Tehát hagyd abba a túlzott kedveskedést, és ideje h most már ő is észrevegye magát.(mert ő is elveszíthet!)
Vedd elő a férfiasabb formád! Te férfi vagy, büszkeség elő! pl. Ha veszekedést provokál, állj ki magadért! Addig ne nyugodj, amíg be nem bizonyítod az igazad.
Taktikát kell változtatnod!;)
Ezek szerint ő már nem a régi!
Az érzései már nem őszinték.. Nem írnám le pontosan, h mire gondolok, mert rosszul esne. Szépen megfogalmazva végülis az, h nem azt érzi, amit te.
Ne gyötörd magad, majd rájön egyszer, h mit veszített, ha majd egyszer meglát téged egy lánnyal, akivel nagyon szeretitek egymást! :)
Az utolsó válaszokat amúgy mind én írtam.
Figyelem mindig, h írsz-e.
Ha van még valami esetleg, akkor írd le, és majd elolvasom.
szia
Nah ide figy :D 1x én is játszottam ezt 1 csajjal... Szal tudom mit beszélek! Ha ő vissza akarna kapni azt már régen megtette volna. Attól h te non stop próbálkozol azzal csak mégjobban összezavarod. Ha akar téged előbb utóbb keresni fog ha nem belekell törődnöd. De amott felejtened is kell mert az h nap mint nap azon eszed magad h h szerezd vissza az nem vezet semmi jóhoz. El kell fogadnod h hibáztál és ha tanultál belőlle legközelebb nem ilyen vége lesz. És itt jön a legtutibb csajozós trükk az összetört pasi... Én olyan helyzetben voltam h amikor a 1 csajnak leadtam a storyt meghatotta és rögtön másképp nézett rám és így már rögtön új bnő tulajdonosa lettem :D
Robi19_xD/F
Sok sikert! :)
További véleményhez írj üzit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!