Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Makacs a lány. De én nem akarom ezt! Mégis. Mit tehetnék még ezek után?
Szedj össze valakit pár hétig, dobd ki, és könyörögj neki újból, de ekkor már mondhatod, hogy "Rájöttem, hogy más nem jó, és biztos vagyok benne, hogy csak te vagy tökéletes számomra. Nincs hozzád fogható." Ezzel mondjuk úgy átvered, de ha nem hazudsz vele, akkor csak a másik csaj miatt fájhat a szíved. Viszont annak meg mondhatod, hogy "Ne haragudj! Az előző barátnőm szeretem még mindig! Nem akarlak megbántani, ezért kérlek értsd meg, hogy nem akarok veled rosszban lenni, de őt szeretem."
/Marton Hero/
Lépj tovább és majd meglátod hogy tudsz majd más nélkül is nem élni tovább :)
Olyan szépek a magyar lányok és olyan sok van belőlük, sőt lehet találsz hasonlót mint ő. Ha nem megy akkor nem megy, ha erőltetitek akkor még rosszabb lesz. Ne azt nézd ami elmúlt hanem ami most jön.
ugyan már, egyből mást keresni?
igen könnyű út lenne. inkább harcolj és bizonyíts!
nincs több hazugság!
ha rákérdezd vmire(pl.téged láttak xy-nal bnőim?) akk nyilván tud vmiről, és ne tagadd le, ha úgy van..
vagy pl. ha boltba mész, ne azt mondd neki, h edzeni mész..
érted? minden dolog nagyon összetett. sokszor picit hibázol, és máris odavész a bizalom. És azt bizony nehéz visszaszerezni:S
Milyen egyből? Elolvastad te a kérdést?
"Fél éve próbálom visszanyerni. Sikertelenül"
Ha fél éve nem megy akkor igenis ideje továbblépni. A csajnak mostanra kb kétszeresen is elege lehet a srácból.
Kedves 15:32!
Igen, elolvastam a kérdést.
A bizalom a kapcsolat alapja! Ha az egyszer megszűnik, akkor nagyon nehéz újra visszahozni. De "Semmi sem lehetetlen!"
Itt a lényeges mondat:
"Mégis, megbántam, és addig nem nyugszom, amíg vissza nem nyerem a bizalmát, mert így nincs értelme élnem. Segítsetek, meghalok így."
Ő nem akar másik lányt, küzd azért h visszatérjen a kapcsolatukba a bizalom (amit am ő rontott el...)
Kérdező!
Te most magadra hallgass és a szívedre! Használd fel a tartalék energiáidat, hogy később nyugodtan mondhasd, te tényleg mindent beleadtál. Figyelj, én azt mondom, adj magatoknak, a kapcsolatotoknak még pár hónapot, de most már vond bele a bnődet is. Ugyanis nem könnyű megváltozni! Először neki kell téged megerősítenie lélekben, h van közös jövőtök még.. Hiszen kinek esik jól teperni a semmiért?
Szerintem nagyon is élvezi ezt a helyzetet a lány, h te mindent megteszel érte..
Gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!