Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Szeretlek" - először mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szeretlek" - először mennyi idő után hangzott el, milyen szituációban, melyik fél részéről és mit reagált a másik? Kort is légyszi!

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ő egyből mondta h. imád,persze kkor még nem volt szerelmes, de ő pár nap múlva már látta rajtam h. szeretem,de nem mondtuk ki, aztán egyszer csak úgy kimondta h. szeret.1 hónapon belül.
2010. ápr. 15. 06:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Első nap már mondta,ill az éjszakán mikor összejöttünk a parton,hogy imádlak,te vagy életem nője...Aztán mikor újra mondta,hogy imádlak pár nap után,én azt mondtam vissza,h én is szeretlek:d kicsit ciki volt:D Utána megin 1-2nap mire kimondta h szeretlek és utána a nevemet mondta,én pedig visszamondtam neki:)
2010. ápr. 15. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó nektek, nálunk 6 év alatt még nem volt rá példa. Nem a szavakon múlik ez, de azért jólesne.
2010. ápr. 15. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi chaten ismerkedtünk meg, még nem találkoztunk, de már szerettem. :)Arra emlékszem, hogy én mikor mondtam neki először. :)

Éppen veszekedtünk valamin, amire irta, hogy : Akkor minek jösz fel hozzám chatre?

/azt gondolta, azt írom: Csak úgy/

Erre én irtam neki: Mert szeretlek.

:)

2010. ápr. 15. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:

:) Mi szintén cseten ismerkedtünk meg, ő írta először, hogy szeret, kb 1 hónap után, hirtelen felindulásból "kicsúszott", pedig nem az a megfontolatlan típus. Meg is lepődtem nagyon-nagyon, de visszaírtam neki, hogy én is. Azután sokáig nem mondta, féltem is, hogy nem gondolta komolyan és megbánta. Aztán tegnap megbeszéltük, csak úgy általánosságokban beszélve, hogy nem szabad ilyeneket sokszor mondani, mert értékét veszti a szó és üresen cseng egy idő után. Én írtam neki, hogy sokszor majd elharapom a nyelvemet, hogy visszatartsam és ne mondjam minden 5 percben, hogy szeretem, de annyira imádom, hogy nehéz betartani. Addig addig beszélgettünk, hogy végül mindketten teljesen megőrültünk, elborította az agyunkat a lila köd, mert milliószor írtuk egymásnak, hogy szeretlek, szeretlek, szeretlek :))) Aaannyira jó volt, most is libabőrözök, ha rá gondolok :))

Soha nem voltam még ilyen szerelmes, pedig nem vagyok már mai csirke :))

2010. ápr. 15. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a "szeretlek" szó nem olyan, amit üressé lehet tenni! Ha már nem jelent semmit ez a szó, akkor ott baj van!

Igen persze, ha valaki megismerkedés után rögtön ezzel nyit, az komolytalan, de egy normális kapcsolatban szerintem jó ha elmondjuk egymásnak minden nap, mert ez egy gesztus!! Nem a betűk sora, hanem a jelentése számít! És ha a jelentése valós, akkor nem lehet megunni ezt a szót!!

Mi 1,5 éve vagyunk együtt a párommal, és a 3.hónaptól nem telt el olyan nap, h ne mondtuk volna egymásnak! A sztori pedig annyi, h ki voltam bukva valamiért, és ő megvigasztalt. Mikor megnyugodtam, megköszöntem és akkor mondtam neki először, ő pedig viszonozta!!

24/L

2010. ápr. 15. 14:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálunk a barátom mondta ki elösszőr fél év után egy romantikus és akció dús éjszaka után!

L/19

2010. ápr. 15. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Én a barátomnak akkor mondtam, hogy szeretlek, amikor elöször találkoztunk mint 2 barát.... de én már akkor beleszerettem... másnap összejöttünk... azóta már eltelt 7 hónap:) imádom.
2010. ápr. 15. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!