Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az exem?

Figyelt kérdés
Van már pasija, mégis mindig velem akar eljönni szórakozni. Ha mesélem, neki msn-en, hogy merre voltam, mindig mondja hogy mennyire jó lehet, ő is jönne. Én mondom neki, hogy jöjjön nyugodtan, de olyankor már nem akar. Én 21ff ő 19l. 4 hónapja nem vagyunk együtt már. Előtte 1,5 évig voltunk együtt. Miért keres mindig? Azt mondta hogy a mostani kapcsolata az igazi, és ezt sok ismerősünk is mondja nekem, hogy megtalálta az igazit. Akkor miért akar velem szórakozni?! Ha kérdőre vonom, azt mondja nem tudja miért, de szeretne látni, és eljönni velem. Egyébként mióta szakítottunk, nem találkoztunk.
2010. febr. 10. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret még téged.
2010. febr. 10. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem az ex-em azt mondja hogy szeret, de közben pasija van és nem akar velem lenni...na ezt add össze... ne beszélj vele, keress új kapcsolatot ,felejts...én is ezt próbálom..soha nem fogom megérteni miért, te se próbáld

F/19

2010. febr. 10. 22:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem, legalábbis nem mutatja. A mostani pasija mindenben megfelel neki, vele is eljár szórakozni, és tökéletesen passzolnak, ezt mondja nekem mindenki, még ő is, és én is ezt látom mikor beszél róla. De ha szeret, miért nem mondja meg?
2010. febr. 10. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ha a mostani kapcsolatában úgy tűnik, hogy jól érzi magát, én arra tudok gondolni, hogy ugyan mint párját már nem szeretne Téged visszakapni, viszont mint számára fontos embert, még nem tudott elengedni. A másfél év alatt szerintem mint embert is nagyon megszeretett Téged. Így nem megy olyan hamar a teljes elszakadás, még ha már véget is ért a kapcsolat. Négy hónap még rövid idő ahhoz talán, hogy teljesen elfelejtsen. (úgy értem, ne akarjon már veled beszélni egyáltalán.)
2010. febr. 10. 22:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Felejtenék, de mindig keres, azt mondja nem akar teljesen elveszíteni. Én nem szeretem őt, csak már kellemetlen az egész szitu azért tettem fel a kérdést. Tanácstalan vagyok, megbántani nem akarom.
2010. febr. 10. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:
22:32 vagyok megint. Ha mondja is, hogy nem akar elfelejteni, akkor biztosan arról is szó van, hogy még nagyon erősen kötődik hozzád. Soha nem könnyű elengedni egy számunkra fontos embert, akkor sem, ha már ki lett mondva a szakítás. Viszont ha Téged zavar ez a helyzet, akkor lehet, hogy jobb lenne mégis megszakítani vele a beszélgetéseket. Vagy, ha nem akarsz drasztikus lenni, legalább ritkítani őket, hogy egyre kevesebbszer beszéljetek.
2010. febr. 10. 22:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2010. febr. 10. 22:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért hagyod, h szórakozzon veled? Tiltsd le és szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2010. febr. 10. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
ugyanezt csinálja velem is a volt csajom, és mi is 1,5 évet voltunk együtt. Félelmetes h ugyanez a helyzetem. De engem ő már nem érdekel:) ha szeretne akkorse.
2010. febr. 11. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinél ez van?:D nekem is 1,5 éves kapcsolatom volt, 4 hónapig nem beszéltünk 1 szót se... pár napja felhívott sírva h találkozzunk mert hiányzom neki,úgy hogy megvan a pasija...na ezt add össze, én már nem értem a nőket:D
2010. máj. 31. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!