Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is túl idősnek érzi magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is túl idősnek érzi magát 24-25 évesen?

Figyelt kérdés
A velem egykorú lányok ált. házasok, gyerekük van, vagy komoly kapcsolatban élnek. A fiatalabbaknak meg túl öreg vagyok, ami azért furcsa, mert mikor én voltam fiatalabb, a lányok odáig voltak az idősebb pasikért. Éveket tanultam, hogy rendes végzettségem legyen, de már most esélytelennek érzem magamat a boldog életre.
2015. febr. 9. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor én mit szóljak a magam 30 évével? Nagyon nehéz normális embert találni, főleg a mai világban.
2015. febr. 9. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:

25 évesen miért 25 éves lányokat hajtasz? Elmondom mi a helyzet velem.

26 éves vagyok. A célkorosztályom: 17-25 éves nők. Tehát elég széles. Legutóbb egy 20 éves lánnyal voltam.

Utálom amikor az emberek (főleg a férfiak) csak maximum 1-2 év korkülönbséget tudnak elképzelni. Közben meg ha kitágítaná korban a keresést, le sem tudná vakarni magáról a nőket.

2015. febr. 9. 21:04
 3/6 B.G 88 ***** válasza:

Ne is törődj vele, én 27 leszek lassan, és már 5-6 éve túl idősnek érzem magam...

/F

2015. febr. 9. 21:05
 4/6 A kérdező kommentje:
engem a 18 évesen is elhajtanak, mondván túl idős vagyok.
2015. febr. 9. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor meg a fiatalabbak többsége azért fog elhajtani, mert félnek, hogy túl idős vagy hozzájuk, vagy azért, mert ők még ki akarják élni magukat, bulizni akarnak, te meg esetleg már nem.
2015. febr. 9. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:

4-5:

Nem kérdező, szerintem nem azért hajtanak el, mert idős vagy. A legtöbb nőnek van egy korpreferencia a fejében, de ezt nagyon sokszor meg lehet törni pusztán azzal, hogy vonzalmat keltesz benne magad iránt még azelőtt, hogy megtudná a korodat.

Több 18-21 éves lánnyal szexelek, mint 24-26 évessel, tehát már csak a saját példámon is cáfolnám, hogy a lányoknak ennyire fontos a kor (ráadásul nem is 15-20 éves különbségről beszélünk).

26/F

2015. febr. 9. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!