Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is túl idősnek érzi magát 24-25 évesen?
25 évesen miért 25 éves lányokat hajtasz? Elmondom mi a helyzet velem.
26 éves vagyok. A célkorosztályom: 17-25 éves nők. Tehát elég széles. Legutóbb egy 20 éves lánnyal voltam.
Utálom amikor az emberek (főleg a férfiak) csak maximum 1-2 év korkülönbséget tudnak elképzelni. Közben meg ha kitágítaná korban a keresést, le sem tudná vakarni magáról a nőket.
Ne is törődj vele, én 27 leszek lassan, és már 5-6 éve túl idősnek érzem magam...
/F
4-5:
Nem kérdező, szerintem nem azért hajtanak el, mert idős vagy. A legtöbb nőnek van egy korpreferencia a fejében, de ezt nagyon sokszor meg lehet törni pusztán azzal, hogy vonzalmat keltesz benne magad iránt még azelőtt, hogy megtudná a korodat.
Több 18-21 éves lánnyal szexelek, mint 24-26 évessel, tehát már csak a saját példámon is cáfolnám, hogy a lányoknak ennyire fontos a kor (ráadásul nem is 15-20 éves különbségről beszélünk).
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!