Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondoljak?

Figyelt kérdés

Szóval annyi lenne a szitu h párom barátnője abban a városban kapott munkát ahol mí is lakunk(egyetemi barátnő)és párom felajnánlotta neki h egy darabig lakjon nálunk.Na ez a darab már lassan fél év.Szóval amikor mi még(párom+én)a kapsolatunki elején voltunk ez a lány mikor 2esben maradtunk megkérdezte h mit bevállalnám -e őt is,Mármint 3asban szex.Akkor én finoman tereltem a témát de megkért h ne szóljak páromnak és én nem is szóltam.Még az iskolai éveik alatt a láyn folyamatosan rólam érdeklődött sokat járt hozzán.És ezt párom mondta nekem h mikor összejött egy fiúval miníg hozzátette páromnak h olyan a fiú mint én vagyok.És tényleg hasonló kaliberű srácokkal is jött össze.De már akkor is mondta páromnak h jó pasi vagyok és jól járt velem.Na most h ide költözött olynokat csinál h mikor csak 2-en vagyunk otthon direkt bugyikban szaladgál vagy nagyon lengén h szinte mindenét láthassam.Ha otthon van barátnőm akkor ezt nem teszi meg normálisan fel van öltözve.Ha én netán este kiszaladok a konyhába hírtelen kijön ő is(sejti h alsóban leszek)és folymatosan a f@rkamat stíröli.Valamit már töbször is mondta páromnak h hú régen de jó pasi voltam(boldog hosszú párkapcsolat finom főztök=+20Kg nekem)valamit faggatja h milyen is velem a szex.És neme ygszer hanem többször is.Érdeklődik h este volt-e valami meg ilyenek.Aztán mikor szintén 2esben vagyunk olyan nagyon kacérkodva néz rám és nem mondja ki de úgy egészében látszik h ő most szeretne tőlem valamit.Neki ugyanis nem igazán jönnek össze a kapcsolatai csak pár hetesek szoktak lenni.

Én már említetem páromnak aki szerint nem kell aggódjak mert tudta h tetszettem a lánynak.De az ő olvasatában az h jó pais voltam az azt jelenti h így kisit pocakosan meg szélesebb vállal már nem jövök be neki.

Ti mit gondoltok,Ha nem jövök be neki miért csinálja ezt velem?És miért csak akkor mikor 2en vagyunk otthon.Mikor párom is otthon van úgy kerül h szinte hozzám se szól.Amúgy meg mindíg beszélgetni akar soxor már én unom.

Mire véljem mindezt?

28/F

2010. febr. 10. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
biztos is h akar vmit.. sztm finoman el kéne onnan zavarni.. barátkozzon csak a bnőddel..de a közeledbe ne nagyon kerüljön.. és probléma megoldva.. bnőd meg kicsit naiv :D..
2010. febr. 10. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
A párod nagyon nagyot téved. Nagyon is bejössz a csajnak. Légy okos és ne csald meg. Állj a sarkadra és mond meg te már nem akarsz így élni, hogy ő ott van. Ha nem akarod, hogy több gondod legyen. 29/N.
2010. febr. 10. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Tuti azt akarja, h jó keményen levarrd.
2010. febr. 10. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Lassan talán a barátnőnek keresnie egy saját lakást/albérletet. Az "egy darabig" szerintem csak rövid időt jelent. Finoman rá kellene venni, hogy lépjen le, hagyjon benneteket kettesben élni tovább.
2010. febr. 10. 21:42
 5/9 A kérdező kommentje:
De párom szerint no para.Mert h ők jó barátnők és nem fog rám jönni.Meg szerinte már nem is tetszek neki.Mert h meghíztam és a lánynak nem nagyon jönnek be a macisabb palik.Mondjuk ezt a lány nem mondta csak párom következtet erre.
2010. febr. 10. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
remélem, h nem leszel akkora marha, h megd.god. a parodnak az nagyon fajna. én már kidobtam volna a csajt. sőt, oda se vettem volna.
2010. febr. 10. 23:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Eszem ágáa sincs.Minden téren jó a kapcsolatom.Sőt napról naptra jobban élvezem a szexet is.Pedig együtt vagyunk 7éve és azt hittem h majd egy idő után rá fogok unni vagy uncsi lessz.Erre éppen a fordítottja.Egyre nagyobbakat élvezek/élvezünk. :-))))))
2010. febr. 11. 10:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mondd meg a párodnak, hogy már szeretnél vele lenni kettesben végre, költözzön el a barátnője, persze finoman. Beszélj a barátnőjével is, érdeklődj afelől, hogy nézett-e már magának albérletet, ilyenek. Utalgass rá, hogy szeretnél már a pároddal lenni csak. De ne úgy hogy megsértődjön.

Aztán egy nagyon durva (végső) megoldás lenne, ha megmondanád párodnak az igazat, de lehet nem is hinne neked, és a barátnője is tagadna, aztán te lennél a sz..-ban.

2010. febr. 11. 12:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Jaja.Ez a szitu.A csaj nagyon tudja befolyásolni páromat.Mert párom szereti őt.Ilyen legjobb barát féle.Kérdeztem már de olyankor egyből elkezdett dámáskodni h persze nézett de még nem talált jót.Vagy talán most az van h ápr-máj-ban szabadul fel egy kéró ami megfelel neki(kis város 7-8ezer én 200ezresbe laktam alig várom húzzunk el innen).Szóval most így állunk.Viszont annyit sikerült a lánynak elérnie h tudom azt h egy újjal se nyúlnék hozzá(inni se szoktam)tényleg ha rámugrana is ellökném.De viszont nagyon top-on van a csaj kinézetileg olyan 9,5ös.És már ott tartok h néha-néha elfantáziálok.

De tényleg 0%az esély arra h megdugjam.

Lehet ez a fantáziálás egyébként normális?????

Én 7 éve csak párommal csináltam.

2010. febr. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!