Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtetszett egy srác, én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy srác, én is tetszek neki, mások szerint gáz, szerintem nem, ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Gáz roma származásúval járni.? mert ezért engem is csesztetnek.. de nekem teccik, bejön és már kicsit meg is szerettem.. Vélemény? :$ 16/L
2010. febr. 10. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csak ha normális,amúgy felejtsd el:(
2010. febr. 10. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:
gáznak szerintem nem gáz de én nem tenném ezt egy nö nemüvel!20/f
2010. febr. 10. 20:29
 3/11 A kérdező kommentje:
normális. nagyon kedves, aranyos, megértő. :) és persze segítőkész. a nem roma származásúak közül sokan elbújhatnának mellette.. ~
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

Nem érdemes... Leszólhatsz azért mert ez vagyok - Skinhead -, de egy normális nő ne egy cigánnyal jöjjön össze.

Egy tapasztalat: Az egyik női ismerősöm összejött egy romával, 2 hét után monoklival jött be az iskolába... Azért kapta, mert nem akart lefeküdni vele és kaját se akart csinálni neki. Ha nem akarsz így járni, akkor hagyod a francba...

17/F

5/11 A kérdező kommentje:

ő nem olyan. már régóta ismerem. az előző barátnője megcsalta és nem csinált vele semmit. hanem hagyta hogy a csaj csak így lazán dobja. :)

amugy köszi az eddig válaszokat.

2010. febr. 10. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy gondolod... De én figyelmeztettelek... Egy jótanács - inkább miattad - kerüljétek el a kopaszokat... Ha valamelyik meglát vele, téged is megvernek...
2010. febr. 10. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Attol függ ,hogy milyen roma? az a vérbeli segélyből élek vagy a próbálok dolgozni?

Amúgy nekik hagyományaik vannak hidd el nehéz lesz hozzászokni.

Olyan hagyományok amikről valószinüleg soha sem halottál.

És ha szerelmes beléd akkor kitartó hűségesebb mint bármelyik másik ember.Éppen ezért nagyon nehéz szakítani vele mert nem enged el..

Persze ha csak egy gyors kalandot keresel akkor neked kell eldöntsd.

2010. febr. 10. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem se járj vele....lehet hogy ő nem egy rajolós paraszt,de a származásán ez nem változtat semmit:SJó most jöhet a szöveg hogy én miféle egy rasszista vagyok....de te kérted a véleményt:)

Amúgy gondolj arra hogy mitszólnának hozzá a szüleid....

Járj inkább egy kedves hazaszerető fiúval:D

15/L

2010. febr. 10. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
nem egyszerűen nem verd ki a fejedből
2010. febr. 10. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
ha régóta ismered, és a családját is megismered és normális tisztességes emberek, akkor mért ne tennéd? csak tényleg kerüljétek a skinheadeket, mert bajos lehet =S láthatod mennyi az előítélet, de meg kell hagyni, nem alaptalan sajnos, de kivételek mindig akadnak, csak sajnos kevés.
2010. febr. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!