Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért parázok ennyire? Megoldá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért parázok ennyire? Megoldás, tanács?

Figyelt kérdés

22éves lány vagyok, párom 30. 4hónapja járunk.

AZ elején nagyon laza voltam, sugárzott belőlem az önbizalom, folyton mosolyogtam, totálisan lazán vettem a dolgainkat.

Mostanában, minél jobban telik az idő és zúgok bele, annál több dolgon kattogok napi szinten.

Mindig motoszkál valami a fejemben, de még munka közben is.

-Ha épp nem akar szeretkezni egyből agyalok, hogy nem kíván, gáz vagyok, megcsal, nem szeret...

-Ha nem puszil vagy csókol meg ugyanazeket gondolom.

-Ha nyilvánosan egy kis ideig nem fogja meg a kezm arra gondolok, hogy szégyell.

-ha az utcán vagy a boltban ráéz egy-egy nőre egyből össehúzom magam és elszmorodom, hogy nem szeret és megcsalna bárkivel.

-ha nem mondja 1-2 napig hogy "Szeretlek" azonnal arra gondolok, hogy már nem szeret.

-Ha megkérdezi miért így tűztem fel a hajamat, rosszul esik, és egyből cikizésnek veszem.

-Most kondizni fog járni, azon idegeskedek bhogy kinek akar tetszeni, meg elfog szállni magától, meg egoista lesz és öntelt... és lecsapják a csajok a kezemről a konditerembe.

-Ha a telefonját nyomkodja vagy megnézi egyből azon kattogok, hogy tuti csajozik....

Mindig idegeskedek valamin... egyre jobban megakarok felelni neki, folyton rajta lógnék.

Ha nem keres meló közben telefonon, vagy nem ír messengeren totálisan kész vagyok... egyből agyalok hogy tuti örül hogy vgre lerázott...stb...

Miért vannak ezek, hogyan kezeljem?????

Kérlek segítsetek.

Egyre jobban kezdek odáig lenni érte, és ezek egyre nehezebbek... régen nem voltam ilyen.

Pedig tutira szeret, megfojtani sem akarom, de nagyon ragaszkodom hozzá...

Mit tegyek??

2015. febr. 9. 11:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom javasolni, hogy gondolkozzál el azon, hogy miért gondolod azt, hogy Te nem vagy elég jó neki? Ne legyen megfelelés kényszered...ne színészkedj mert annak semmi értelme....figyelj és tanulj!!!

A férfiak egyszerű teremtmények egyszerű igényekkel, ha azt valakitől önként megkapják nem fognak odébb menni sorban állni,mert ennél sokkal kényelmesebbek. Viszont ha nem azt kapják, amire szükségük van, akkor bizony továbbállnak...ezért nem szabad sem elijeszteni, sem megfojtani őket.

A kevesebb néha több....meg kell tanulnod alkalmazkodni a partneredhez....bármilyen nehéz is elfogadni, de nem Te irányítasz és nem mindig Magadból kell kiindulnod, mert lehet,hogy túl sok lesz. Minden férfinek más a habitusa, ne akard Őt másnak látni mint amilyen valójában...ismerd meg, fogadd el (erényeivel és hibáival együtt)és ha ez sikerül el fog tűnni a félelmed mert megnyugszol. Igazából az ismeretlentől félsz,ha már tudod hogy a partnerednek mire van szüksége, akkor nyert ügyed van, mert meg tudod Neki adni amire vágyik. Igazából attól leszel kiegyensúlyozott, hogy a partnered viselkedésével jelzi feléd, hogy jó az amit csinálsz!!!

Túl sok szabadidőd van és ezt arra használod hogy agyalsz és elméleteket gyártasz, majd éppen aktuális szituációban a partneredre zúdítod és Tőle várod a megoldást....ha jót akarsz Magadnak akkor ezt sürgősen abbahagyod, mert ez semmi jóra nem vezet.

Még valami....soha nem az számít mit mondasz a párodnak, hanem az, hogy mit csinálsz meg belőle. Nem az a lényeg, hogy valaki tízszer elmondja Neked "szeretlek" miközben nem is foglalkozik Veled, csakis arra koncentrálj hogyan viselkedik Veled!!

37F

2015. febr. 9. 11:55
 22/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. febr. 9. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!