Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért parázok ennyire? Megoldá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért parázok ennyire? Megoldás, tanács?

Figyelt kérdés

22éves lány vagyok, párom 30. 4hónapja járunk.

AZ elején nagyon laza voltam, sugárzott belőlem az önbizalom, folyton mosolyogtam, totálisan lazán vettem a dolgainkat.

Mostanában, minél jobban telik az idő és zúgok bele, annál több dolgon kattogok napi szinten.

Mindig motoszkál valami a fejemben, de még munka közben is.

-Ha épp nem akar szeretkezni egyből agyalok, hogy nem kíván, gáz vagyok, megcsal, nem szeret...

-Ha nem puszil vagy csókol meg ugyanazeket gondolom.

-Ha nyilvánosan egy kis ideig nem fogja meg a kezm arra gondolok, hogy szégyell.

-ha az utcán vagy a boltban ráéz egy-egy nőre egyből össehúzom magam és elszmorodom, hogy nem szeret és megcsalna bárkivel.

-ha nem mondja 1-2 napig hogy "Szeretlek" azonnal arra gondolok, hogy már nem szeret.

-Ha megkérdezi miért így tűztem fel a hajamat, rosszul esik, és egyből cikizésnek veszem.

-Most kondizni fog járni, azon idegeskedek bhogy kinek akar tetszeni, meg elfog szállni magától, meg egoista lesz és öntelt... és lecsapják a csajok a kezemről a konditerembe.

-Ha a telefonját nyomkodja vagy megnézi egyből azon kattogok, hogy tuti csajozik....

Mindig idegeskedek valamin... egyre jobban megakarok felelni neki, folyton rajta lógnék.

Ha nem keres meló közben telefonon, vagy nem ír messengeren totálisan kész vagyok... egyből agyalok hogy tuti örül hogy vgre lerázott...stb...

Miért vannak ezek, hogyan kezeljem?????

Kérlek segítsetek.

Egyre jobban kezdek odáig lenni érte, és ezek egyre nehezebbek... régen nem voltam ilyen.

Pedig tutira szeret, megfojtani sem akarom, de nagyon ragaszkodom hozzá...

Mit tegyek??

2015. febr. 9. 11:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
de miért nem vagy önmagad? munka tekintetében sincs gond?
2015. febr. 9. 11:14
 12/22 A kérdező kommentje:

mi erről már milliószor beszéltünk, és szegénykém már joggal unja... plusz KÖNYÖRÖG HOGY LEGALÁBB EGY PICIT BÍZZAK BENNE,MERT NEKI EZ FÁJ. és ő ezt a beteges féltést nem fogja bírni.

AZt remélem hogyha formába hozom magam testileg ismét (sporttal-úszással) és 1-.2 j gönccel akkor visszaáll a régi önbizalmam

2015. febr. 9. 11:15
 13/22 anonim ***** válasza:
esetleg olvashatnál önismereti könyveket hátha kiderülne mi az amit eddig nem tudtál vagy el akartál nyomni magadban.
2015. febr. 9. 11:16
 14/22 A kérdező kommentje:

a melóban is minden oké.

Sikeres az apám is )vállalkozó) én is... a szakmámban is dolgozok pluszban... egy szavam sem lehetne.

Sokan mondják hgy nemértik mibajom, mert látszik, hogy odáig van értem a párom és imád.

BETEGESEN FÉLEK ATTÓL, HOGY ELVESZIK TŐLEM

2015. febr. 9. 11:16
 15/22 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszihológust, mi ide már kevesek vagyunk. Ez már egyértelműen beteges.
2015. febr. 9. 11:20
 16/22 anonim ***** válasza:
olvass a témába, szerintem be fog válni, mondjuk egy Csernust, eléggé kimondja a dolgokat.
2015. febr. 9. 11:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Én pont egy ilyen nő miatt csesztem el a fél ifjúkoromat! A seggét kinyaltam, olyan papucs voltam már a végén, hogy komolyan szégyelltem, én dolgoztam, főztem rá, fuvaroztam, és még az ágyban se lehetett panasza. Végül tele lett a tököm, és megcsaltam. Gyakran vettem neki virágot, és már azzal jött, hogy biztos azért veszek neki virágot, mert tetszik a virágboltos csaj. A töküveg irodámban is biztos dugtam a titkárnőmet, sőt, már a sógornőmmel se nagyon engedett beszélni... pfff...

Utánam megáldotta az Isten egy hasonló betegesen féltékeny pasival, két évet szenvedett mellette. Mikor szakítottak, újból összejöttünk, azt mondta belátja, mennyire szar lehetett nekem. Erre másfél-két hónap után megint kezdődtek a jelenetek.

2015. febr. 9. 11:24
 18/22 anonim ***** válasza:
az szép lehetett
2015. febr. 9. 11:28
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem kedves kérdező, rohadtul önző vagy.

Mi az, hogy elveszik tőled? Az egész dolog értelmetlen. Nem a tiéd. Sosem lesz az. AD neked. Te pedig olyan vagy, mint a felhergő koldus, aki nem azt nézi, amit kap, hanem pöröl az alamizsnázóval, ha nem jár arra félóránként. Ha nem elég nagy az adomány. Ha nem elég fényes a cipője. Mintha mindezt te mondhatnád meg neki.

A mai rossz hírem: nem mondhatod meg neki. Senkinek sem mondhatod meg. Minden ember szabad akaratú, erkölcsileg felelős és döntőképes lény.

Eldöntheted, hogy az életedet hogyan akarod élni: ezeknek az emberi alaptermészetből fakadó lételemeknek a korlátozásával, vagy azzal, hogy hálás leszel azért, amit egy általad szeretett embertől kapsz.

2015. febr. 9. 11:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, bő másfél évtized házasság után, és más, sorban tönkremenő házasságokat látva, hogy ez a korlátozás, a másik ember iránti önzés vagy szétválásra kényszeríti az embereket - lásd a #17-es történetet -, vagy megnyomorítja, tönkreteszi őket.
2015. febr. 9. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!