Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valakinek több szeretője is volt a barátnői mellett és sosem bukott le ezzel?

Figyelt kérdés
Egy 30-on túli férfi mesélte ezt nekem. Ehhez azért elég ügyesnek kell lenni, nem?
2015. febr. 8. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Dobná a csajt, örömmel röppennél az ölébe, főleg ha csomó mindent átéltetek már. Nem kell a rizsa.
2015. febr. 8. 20:31
 22/27 A kérdező kommentje:
Ugyan. :D Vannak jelek amik arra utalnak, hogy valami nem lehet 100-as a fejében, talán szociopata is lehet. Egyébként utólag így visszanézve, arra utalnak a dolgok, hogy engem csak kihasznált.
2015. febr. 8. 20:32
 23/27 anonim ***** válasza:
Dugásra mégis jó volt a szociopata. Tehát megint csak futod a meddő köreidet. No, leírom, hogyan látom én az általad kissé félremagyarázott helyzetet. Volt egy bak, akivel orrba-szájba kúrtatok, a pincében, a kocsiban, a parkban, a busz leghátsó ülésein, a nagymami retyóján. Rohadtul élvezted vele a szexet, ő viszont lepaktált inkább a mostani csajánál, te meg nehezményezed, mert nem te vagy nála a "nambörvan". Ebből nem smúzolod ki magad, egy darabig még nyomasztani fog, hogy az alfahímednél secondary lettél. Jövőkép: durrogni fogsz még rajta éveken keresztül, ezzel párhuzamosan oltani fogod az összes férfit, hogy mindegyik rohadt, szemét állat, és esélyt sem adsz soha senkinek, aki netán a bizalmadba szeretne férkőzni, esetleg többet szeretne, mert elvakultan fújod a férfigyűlöletedet, s várod a te kis alfahímedet, hátha végül mégis rád esik a voksa. Éljenek a nők... lehetőleg ciánkapszulákon! Na adios!
2015. febr. 8. 20:39
 24/27 A kérdező kommentje:
Eléggé rosszul látod. Csak egyszer feküdtünk le, mert utána napokkal később már meg is szakadt a dolog. Előtte is voltak furcsa dolgai.
2015. febr. 8. 20:41
 25/27 A kérdező kommentje:
Ja és mivel nem is tudod az egész sztorit, pár komment alapján ne gondold már azt, hogy jól látod a helyzetet.
2015. febr. 8. 20:45
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha a teljes sztorit nem is tudja, de a lényeget jól látta. Kellene még Neked ez a pasi. Ezt egyszerűen meg lehet állapítani abból, hogy foglalkozol vele. Igyen eccerű.. Az, hogy az eszed mit mond bizonyos értelemben a leglényegesebb, másrészt meg tökmindegy. A biológiád, a vágyad akarja és kész.

Azért bosszút állni mert a két részed különbözőt mond egyszerűen felesleges. Mindenkinek a magánügye, hogy mit hogyan csinál. Az erkölcscsősz megjegyzés erre vonatkozott (szerintem).

Amúgy meg ha a szeretők elfogadják, hogy másodikak akkor nem kell olyan nagy ügyesség.

2015. febr. 8. 21:34
 27/27 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy vonzani vonz, de ennyi. Belemehettem volna a szexbe mégis nemet mondtam. Az az egyszeri szex sem volt nagy szám, önző módon csak magára figyelt.

Az meg hogy foglalkozok ezzel a témával... Hát mindig is tudok így a múlton hezitálni kíváncsiságból, olyan dolgokon amiken amúgy már nincs sok értelme.

2015. febr. 9. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!