Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valakinek több szeretője is volt a barátnői mellett és sosem bukott le ezzel?

Figyelt kérdés
Egy 30-on túli férfi mesélte ezt nekem. Ehhez azért elég ügyesnek kell lenni, nem?
2015. febr. 8. 19:15
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

kamu erkölcs csőszt játszani? mégis miért?

én csak felhoztam a példát fordítva. ha az teljesen megfelel neki, hogy egy pasi több lyukat tartson egyszerre, akkor miért vagytok azon felháborodva, hogy ezt a nő is megtehetné?

2015. febr. 8. 20:01
 12/27 A kérdező kommentje:
#10 nem akartam megadni neki ezt az örömöt. Inkább pofára ejtettem.
2015. febr. 8. 20:02
 13/27 anonim ***** válasza:
Pedig te is jól jártál volna.
2015. febr. 8. 20:03
 14/27 A kérdező kommentje:
#13 jah, lehet teherbe ejtett volna. Merthogy ő megszakítással védekezik (vagy gyógyszerrel ha szedi az adott csaj) gumit nem akar húzni.
2015. febr. 8. 20:06
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem vagy egy kockáztatós típus, mi? Nem szereted az izgalmakat? :)
2015. febr. 8. 20:08
 16/27 A kérdező kommentje:
Volt már részem ilyesmi izgalmakban. Nem jön be az ilyen orosz rulettezés.
2015. febr. 8. 20:11
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha volt már, ha már átélted, akkor ebben az egyetlen esetben mégis mi volt a visszatartó erő?
2015. febr. 8. 20:14
 18/27 A kérdező kommentje:
Az hogy van gerincem nem belemenni abba, hogy velem csalja meg a barátnőjét, akivel elvileg komoly kapcsolatban van. Vicces. Még ő mondta ezt a komoly kapcsolat kifejezést akkor amikor még 1 hónapja sem voltak együtt.
2015. febr. 8. 20:15
 19/27 anonim ***** válasza:
Minden más esetben belementél volna, ha például nincs nője, nincs komoly kapcsolata. Ergo a teherbeejtéses szöveged felesleges körök futása volt. :) Legközelebb tedd meg! Különben utána meg azon őrlöd magad, hogy miért nem feküdtél le vele. Most is meg kellett volna tenned, soha nem derült volna ki, ha rajta múlik, hiszen neki titokban kellett volna tartania, te meg elvből nem kotyogod szét senkinek, hogy szeretője vagy a srácnak. Szavaidból ítélve pedig nekem úgy tűnik, be vagy / be voltál gerjedve rá.
2015. febr. 8. 20:23
 20/27 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy 1 éve volt köztünk viszony, ebből következik, hogy szex is. Nem egy helyen lakunk, a sztori sem mindennapos, nem mennék ebbe bele. Vonzani vonz persze, de azok után nekem már nem kell még csak szexre sem. Nem ér annyit.
2015. febr. 8. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!