Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha a fium chates csajokrol tolt le (intim) kepeket?

Figyelt kérdés
7honapja elunk tav kapcsolatban a fiummal, o 14evvel idosebb tolem, es ma meglattam, hogy egy csajrol tobb mint 10kepet letoltott es meg nem is titkolja vagy lehet hogy elfelejtette becsukni az ablakot ahol ki mutatta hogy mit toltott le. kicsit ciki, mert meg neztem, es most nekem van lelki ismeret furdalasom. szarul esett ez az egesz a kepekkel mert a semmiben se egyezek a csajokkal. mit tegyek? meg mondjam neki?
2008. aug. 22. 15:29
1 2
 11/20 anonim válasza:

de ha azt mondja,h minek nezegetem a kepeit? vagyis hogy mit toltott le,akkor mit mondjak?

erre azt mond hogy unatkoztál és szétnéztél a gépen. ha pedig tovább vádol akkor kérdezd meg mit titkol? mi van azon a gépen még amiről te nem tudsz? csak ne másnap, mert nem tart sokból eltüntetnie az esetleges bizonyitékokat.

2008. aug. 22. 16:41
 12/20 A kérdező kommentje:

okes ezt fogom neki mondani habar nem szokasom masik kepeit nezegetni. meg nem is fogom. ezentul mar azt se hogy mit tolt le.

gyenge idegzetem van es felek h elfogom sirni magam...de majd valahogy ossze szedem magam, ugyis meg csak egy hetig maradok itt nala.

2008. aug. 22. 16:43
 13/20 anonim válasza:

hát ezzel "irta a kep cimet vagyis csk szamokat irt" meg az a baj hogy ezeket otthoni fotogépek csinálják,

mert a sex oldalakrol szépen megnevezettek a képek és rendesen számozva vannak. nem akarok nektek rosszat, de feletébb gyanus a dolog.

"mert a feltekenykedesnek szinte mindig megcsalas a vege"

hát ezt én se értem. a féltékenység bizonyos szintig kell és jó. akkor gázos ha minden lépés arc rándulásra rászolnál. szerintem ugy állj hozzá hogy biztos van rá logikus magyarázat,fő az optimizmus, de légy szigorú, ha blablázik és gondolkozik(hogy mit hazudjon), akkor talán jobb átgondolni a kapcsolatot mind2 részéről.

2008. aug. 22. 16:50
 14/20 A kérdező kommentje:

tudom,hogy melyik oldalrol szedte le a kepeket. egy chates oldal ahol en is fent vagyok. csak a csajok nickjet nem irja ki a kepeknel :(

nem vagyok annyira feltekeny,inkabb csalodas ert mint feltekenyseg.

de majd meglatjuk,hogy mit fog a dologra mondani,ha megmondom neki.

hat ha latom hogy hazudik akkor be fogom fejezni a kapcsolatot az biztos, mert en husegessen varock ra, az exem is otthagytam miatta meg sok mas jo pasit, o pedig ilyet csinal. en ez miatt nem fogom megcsalni. ha o engem akkor megnagyobb ok a szakitasra.

amugy koszi a valaszt. mar vartam.

2008. aug. 22. 16:59
 15/20 anonim válasza:
no, megcsalt? szidhatom hogy milyen egy piszok és szemét fickó, vagy dicsérjem meg hogy milyen rendes és szerető barátod van.
2008. aug. 22. 19:22
 16/20 A kérdező kommentje:
nem csalt meg.azt szre vettem vna.tök rendes welem.kpek miatt nem bexltem wele,tegnap nagyon ki wolt akadwa wmi miatt,s nem akartam a kpekre rä krdezni,mert jobban kiakadt vna,talän olyat mondott wna amit nem is akart.ma elwitt kirändulni,xinte xerelmet walott.nem wettem semmi furcsät rajta xre.de a kpek miatt bexlni fogok wele.nem hagyom annyiba
2008. aug. 23. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:

"ezt hogy erted hogy a feltekenysegnek szinte mindig megcsalas a vege? hogy ha latja hogy feltekeny vagyok akkor meg fog csalni? nem ertem. "

ez úgy értendő, hogyha a párodat állandóan azzal gyanúsitod, hogy megcsal, pedig nem is, és féltékenykedsz, akkor egy idő után tényleg meg fog csalni, és most lehet hülyén fog hangzani, de pont azért, mert a lecseszést igy is, úgy is megkapja, akkor legalább legyen jogos.

2008. aug. 24. 10:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha megtaláltad a képeket, nem voltak eldugva és nem titkolja akkor nincs semmi gond szerintem. Mármint ha valami titkolni valója lenne és annyira nem akarná hogy megtaláld ezeket akkor elrejtette volna nehogy meglásd, szerintem ez csak annyi hogy szép csajok és lementette. Nincs ezzel semmi baj. Ha viszont ezekkel a csajokkal beszélgetni is szokott "olyan" dolgokról akkor van miért aggódni. De én ezt így nem hinném, hiszen akkor próbálná titkolni, nem hagyta volna ott a képeket ahol te bármikor megnyithatod.
2008. aug. 24. 13:51
 19/20 A kérdező kommentje:
jah,igy mar ertem.nem vadoltam mg megcsalässal.nem adott mg okot r.de amgy igazad van.mki ezt tenn,ha valaki vdoln azzal amit nem tett meg.
2008. aug. 24. 23:08
 20/20 A kérdező kommentje:
ha megis krdeznm töle,h ir e azokkal a csajokkal ak gy se vallan be,ha irna is vele.de azert majd megkerdezem,nem veszithetek semmit.mert ha tenyleg csak nezegeti a kepeket ak nincs semmi baj.
2008. aug. 24. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!