Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha a fium chates csajokrol tolt le (intim) kepeket?
de ha azt mondja,h minek nezegetem a kepeit? vagyis hogy mit toltott le,akkor mit mondjak?
erre azt mond hogy unatkoztál és szétnéztél a gépen. ha pedig tovább vádol akkor kérdezd meg mit titkol? mi van azon a gépen még amiről te nem tudsz? csak ne másnap, mert nem tart sokból eltüntetnie az esetleges bizonyitékokat.
okes ezt fogom neki mondani habar nem szokasom masik kepeit nezegetni. meg nem is fogom. ezentul mar azt se hogy mit tolt le.
gyenge idegzetem van es felek h elfogom sirni magam...de majd valahogy ossze szedem magam, ugyis meg csak egy hetig maradok itt nala.
hát ezzel "irta a kep cimet vagyis csk szamokat irt" meg az a baj hogy ezeket otthoni fotogépek csinálják,
mert a sex oldalakrol szépen megnevezettek a képek és rendesen számozva vannak. nem akarok nektek rosszat, de feletébb gyanus a dolog.
"mert a feltekenykedesnek szinte mindig megcsalas a vege"
hát ezt én se értem. a féltékenység bizonyos szintig kell és jó. akkor gázos ha minden lépés arc rándulásra rászolnál. szerintem ugy állj hozzá hogy biztos van rá logikus magyarázat,fő az optimizmus, de légy szigorú, ha blablázik és gondolkozik(hogy mit hazudjon), akkor talán jobb átgondolni a kapcsolatot mind2 részéről.
tudom,hogy melyik oldalrol szedte le a kepeket. egy chates oldal ahol en is fent vagyok. csak a csajok nickjet nem irja ki a kepeknel :(
nem vagyok annyira feltekeny,inkabb csalodas ert mint feltekenyseg.
de majd meglatjuk,hogy mit fog a dologra mondani,ha megmondom neki.
hat ha latom hogy hazudik akkor be fogom fejezni a kapcsolatot az biztos, mert en husegessen varock ra, az exem is otthagytam miatta meg sok mas jo pasit, o pedig ilyet csinal. en ez miatt nem fogom megcsalni. ha o engem akkor megnagyobb ok a szakitasra.
amugy koszi a valaszt. mar vartam.
"ezt hogy erted hogy a feltekenysegnek szinte mindig megcsalas a vege? hogy ha latja hogy feltekeny vagyok akkor meg fog csalni? nem ertem. "
ez úgy értendő, hogyha a párodat állandóan azzal gyanúsitod, hogy megcsal, pedig nem is, és féltékenykedsz, akkor egy idő után tényleg meg fog csalni, és most lehet hülyén fog hangzani, de pont azért, mert a lecseszést igy is, úgy is megkapja, akkor legalább legyen jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!