Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha a fium chates csajokrol tolt le (intim) kepeket?
ha csak kepeket nezeget......elhiszem h zavar, en sem orulnek neki de megsem olyan nagy baj. xtem beszeld meg vele, keredezd meg h esetleg ismeri-e oket szemelyesen, h miert tolti le a kepeket,stb. es mond el h teged ez zavar. vigyazz h ne tunj idegesnek es ne tulozd el a dolgot mert a feltekenykedesnek szinte mindig megcsalas a vege :-s ezenkivul xtem az is fontos h mennyire biztok meg 1masban, foleg h tavkapcsolat. husegesek vagytok 1mashoz? mennyire komoly a kapcsolat?
ne keseredj el, de azert jobb megbeszelni az ilyesmit amig nincs belole nagyobb baj.
ezt hogy erted hogy a feltekenysegnek szinte mindig megcsalas a vege? hogy ha latja hogy feltekeny vagyok akkor meg fog csalni? nem ertem.
az en reszemrol eleg komoly a kapcsi.es eddig meg is biztam benne. meg nem csinalt olyat amivel elvette volna a bizalmam. volt egy olyan kep a kapcsink elejen amit veletlen atkuldott,ahova a homokba rajzolt egy szivet es bele irta a csaj nevet, de allitolag regi kep es mar ki akarta torolni. ezt megbocsajtottam neki. en nem csaltam meg ot soha, es allitolag o se engem.
de ha azt mondja,h minek nezegetem a kepeit? vagyis hogy mit toltott le,akkor mit mondjak?
de ha titokban csinalna akkor nem lenne vele gondom.mert hat ferfi. de nem is titkolja, vagy elfelejtette becsukni az ablakot ahol ki mutatta h mit toltott le az ejjel.
haromnegyed ora mulva jon haza es aztan kirandulni megyunk valahova. majd akkor megbeszelem vele. de hogyan kerdezzek ra? az jo ha ugy kezdem hogy azokat a csajokat ismeri-e amit letoltott? vagy hogyan kezdjem el???
a kepeket en neztem meg.nem voltak a kepernyon semmi.csk ki irta a kep cimet vagyis csk szamokat irt ki, es lattam hogy jpg meg gif es megnyitottam oket.
amugy koszi, majd valahogy igy fogom kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!