Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez meg mi a franc?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit szeretek pár napja járunk ő bejelentette h fog találkozni a volt pasijaival ugyan úgy de ne legyen belőle balhé, mondom jó erre suliba ilyet szól h nemjárunk de bújik simogat csókot kér de folyton. De az ő elmondása szerint szeret mert én elfogadom az előéletével együtt meg h más vagyok mint a többi meg ha velük akarna járni akkor nem velem járna...amúgymeg ilyetszól h nem találkozhatok csajokkal :O de ő meg találkozhat a régi pasijaival akiket ugye nemszeret mert neki szabad nekem nem. Nah most ki a hülye???
2010. febr. 10. 18:37
1 2
 11/15 anonim válasza:

Hát ha már így rákérdeztél Te vagy a hülye!(már megbocsáss)Egy 22 éves férfi ne legyen ennyire papucs.Szerintem az a normális párkapcsolat ha mindkét fél egyenrangúde úgy látom hogy Ő szeretne téged dróton rángatni.Ne hagyd!Lépj ki ebből!Az a rossz érzés meg majd idővel elmúlik,talán egy új kapcsolattal.Ez is az életre való felkészülés része.

33/n

2010. febr. 10. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól olvastam? Azt mondta, hogy nem jártok, de bújik hozzád?

Nem találkozhatsz csajjal, de ő igen pasival? Sőt.. exel.

Hallod ez úgy fog megcsalni ahogy csak tud azzal az indokkal "bocsi nem jártunk".

Vagy hajtsd el messzire vagy beszélj vele, hogy akkor msot mi is van? Jártok, vagy nem? Ő találkozhat, te nem?

-Hall

2010. febr. 10. 19:00
 13/15 anonim válasza:
Bocs 19 éves vagy csak összekevertem a kérdéseket.De a többit neked írtam.
2010. febr. 10. 19:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Kösz szépen. Megfogadom
2010. febr. 10. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Teljesen bolond vagy. A csaj meg egy idegesítő, birtokolni vágyó, utálatos nőszemély lehet. Tisztára, mint a Sztárom a párom. Jaaa, összeilletek.
2010. febr. 10. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!