Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok egy nagyon szép szöveget amitől a bnőm elolvad és rájön h mennyire imádom?
"[insert name here], imádlak!"
Ennyit tudtam tenni, nem azt érzem a barátnőd iránt, mint te. Jöjjön szívből és kész, elvégre te szereted.
hulye kerdes nulla pont.
mar ne haragudj de hogy lehetsz ekkora taplo??? ha szereted es 50folott van az IQ-d talalj ki valamit vagy legrosszabb esetben keress vmi idezetet. de ha nem erzel ugy iranta (vagy nincs annyi eszed) hogy magadtol kitalalj vmi szepet akkor inkabb hagyd minthogy mas tudasaval villogj. raadasul senki nem fog helyetted szerelmet vallani a baratnodnek. neked ez hogy esne?????
tessék itt van egy,én ezt már ismerem ezért nem olvadnék tőle bárki is írja,de ha a te barátnőd nem ismeri és nagyon szeretitek egymást biztos hogy elolvad:)
Megnéztem a szótárban a vonzó, a helyes, az édes, és a szexi szavak értelmezését, és nem csodálkoztam rajta, hogy a te neved volt odaírva.
és ha ez nem jó akkor itt nézz körül: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!