Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy fiú akit még 2 éve ismertem meg, de ő nem tudta ki vagyok. Írtam neki hogy tetszik nekem, meg küldtem neki egy-két szép szöveget, de visszautasított.
Figyelt kérdés
Most egy suliba járok de félek, hogy felismer, és tök gáz lesz, az osztálytársai előtt meg minden. Szerintetek kerüljem, vagy ha felismer akkor mit fog csinálni?2009. szept. 8. 21:13
1/4 anonim válasza:
Mi alapján ismerne fel? Úgy vettem ki a szavaidból,hogy névtelenül küldted neki ezeket a szövegeket. Egyébként milyen a srác? Mármint olyan "menő" típus vagy magának való?
2/4 A kérdező kommentje:
Látott már képen,bár azokon még hosszú hajam volt,most meg rövid.A nevemet is tudja.
Inkább a menő típusba tartozik.
2009. szept. 9. 17:15
3/4 anonim válasza:
Akkor sem viselkedik úgy senki, hogy pl. elkezdi kiabálni: Nézzétek, ott a lúzer csaj, aki próbálkozott nálam. Viselkedj úgy ahogy szoktál. Minden rendben van.
4/4 anonim válasza:
Igaz én ilyet nem csináltam volna,de ne bújkálj!Ha felismer felismer,inkább légy magabiztos és ne foglalkozz vele!!Egy idő után úgyis lebuknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!