Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Félek nagyon.

Figyelt kérdés
egy kis faluban élek. és faluban elég gyorsan terjednek a hírek. 14 éves vagyok, és biszex. van egy barátnőm, lassan 1 hónapja. és nagyon szeretem. attól félek, hogy kifog dreülni. láttak minket smárolni, és anyum elég jó viszonyba van a "néppel". nem tudom, hogy elmondani neki. tudom, magamat kevertem bele a rosszba, de egyszerűen nem tudok normálisan kimászni belőle.
2010. febr. 10. 18:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
hát.. eddig nem jutott el hozzá, hiszen nem nagyon mászkál a faluban. csak az a nagyon nagy probléma, hogy szombaton, (ami most fog jönni) elmegy a faluba. úgymond "dolgozik". és én is segítek neki. és félek, hogy innen fog kiderülni, hogy kérdezgetnek majd a felnőttek.
2010. febr. 10. 18:50
 22/54 anonim ***** válasza:

remélem, tudtok majd találkozni

ő szeret?

(nem akarok tolakodni, de milyen csók volt? nagy, hosszú, vagy csak éppenhogy? mondjuk ez azért is érdekes lehet, hogy mit is láttak azok, akik megláttak)

2010. febr. 10. 18:51
 23/54 anonim ***** válasza:

fontos, hogy ne gyere nagyon zavarba, ha rákérdez...

legalább is igyekezz

2010. febr. 10. 18:53
 24/54 A kérdező kommentje:

énis remélem.:)

persze, hogy szeret. ő már nagyon rég óta "akart" engem. 1 évig küzdött értem. és csak a hónapokban vettem észre. nyáron volt vele az első csókom, az is egy bulin, és kicsit ittunk..(:

amúgy.. hosszú.. először csók, aztán smár.. szóval, hogy tényleg elég hosszú.

2010. febr. 10. 18:53
 25/54 A kérdező kommentje:
hát.. mindenképp megpróbálok nem zavarba lenni. nem is szoktam előtte nagyon.. :)
2010. febr. 10. 18:55
 26/54 anonim ***** válasza:

:)

na ezt azért nehezebb lenne kimagyarázni, mint egy szájrapuszit... :)

2010. febr. 10. 18:56
 27/54 anonim ***** válasza:
tök jó lenne, ha időnként megírnád, mi van veletek
2010. febr. 10. 19:00
 28/54 A kérdező kommentje:
hát..:S ez a baj.:S:S még arra gondoltunk, h a rágót szedtem ki a szájából..:D:D
2010. febr. 10. 19:04
 29/54 A kérdező kommentje:
megírhatom.:) vagy e-mail cím, vagy msn.:) nekem bármi jó lenne.:)
2010. febr. 10. 19:04
 30/54 anonim ***** válasza:
:DD rágóóót, nyelvvel, ez nagyon jóóó :)
2010. febr. 10. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!