Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek nagyon.
mond el anyukádnak.
én is elmodntam neki... a válasz az volt h ez csak hirtelen fellángolás és h ugyis kinövöm...
18:16-nak.
elmondanám neki, de nem vagyok vele olyan nagyon jó viszonyba. hazajövök, leülök és gépezek. max megkérem, hogy csináljon kaját nekem. és így szerintem még rosszabbúl fogná föl. de. biztos vagyok benne, hogy kifog derülni. csak tagadni szeretném neki. de. nemtudom, hogy jó ötlet lenne-e?!:S
18:21-nek. tuti, hogy rosszúl.:S
14 évesen még úgy meg tudja keseríteni az életedet, ha nem fogadja el, hogy én is inkább tagadnám, amíg tudnám
kik láttak meg? gyerekek, felnőttek?
jövőre középiskola?
az előző vok, és a 2.
igen, sajna elvihet, ha ő is azok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy ez csak vmi gyógyítható betegség...
de ha rákérdez, mondhatod pl., hogy elvesztettél egy fogadást, azért kellett megcsókolnod a másik lányt
egyre gondoltunk (fogadás) :)
sztem ez bejöhet!
együtt mentek majd középsuliba a másik leányzóval?
uhh.:S de ez szerintem egyálltalán nem betegség. szerintem.. szerintetek az?:S
pontosan erre gondoltam/tunk mi is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!