Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Félek nagyon.

Figyelt kérdés
egy kis faluban élek. és faluban elég gyorsan terjednek a hírek. 14 éves vagyok, és biszex. van egy barátnőm, lassan 1 hónapja. és nagyon szeretem. attól félek, hogy kifog dreülni. láttak minket smárolni, és anyum elég jó viszonyba van a "néppel". nem tudom, hogy elmondani neki. tudom, magamat kevertem bele a rosszba, de egyszerűen nem tudok normálisan kimászni belőle.
2010. febr. 10. 18:11
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:

mond el anyukádnak.

én is elmodntam neki... a válasz az volt h ez csak hirtelen fellángolás és h ugyis kinövöm...

2010. febr. 10. 18:16
 2/54 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy fogadná?
2010. febr. 10. 18:21
 3/54 A kérdező kommentje:

18:16-nak.

elmondanám neki, de nem vagyok vele olyan nagyon jó viszonyba. hazajövök, leülök és gépezek. max megkérem, hogy csináljon kaját nekem. és így szerintem még rosszabbúl fogná föl. de. biztos vagyok benne, hogy kifog derülni. csak tagadni szeretném neki. de. nemtudom, hogy jó ötlet lenne-e?!:S

18:21-nek. tuti, hogy rosszúl.:S

2010. febr. 10. 18:28
 4/54 anonim ***** válasza:
Ha kiderül, minek tagadni...a végtelenségig nem fog menni, és mindenkinek jobb, ha minél hamarabb túlesel a vallomáson.
2010. febr. 10. 18:34
 5/54 A kérdező kommentje:
csak az lesz a jó, hogy ha netántán nem derülne ki, és akkor meg már mind1, mert elmondtam.. és akkor.. ez miatt elvihet pszihológushoz?:S ~ nem voltam még ilyen helyzetben, bocsássatok meg a kérdés miatt.~
2010. febr. 10. 18:35
 6/54 anonim ***** válasza:

14 évesen még úgy meg tudja keseríteni az életedet, ha nem fogadja el, hogy én is inkább tagadnám, amíg tudnám

kik láttak meg? gyerekek, felnőttek?

jövőre középiskola?

2010. febr. 10. 18:36
 7/54 anonim ***** válasza:

az előző vok, és a 2.

igen, sajna elvihet, ha ő is azok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy ez csak vmi gyógyítható betegség...

de ha rákérdez, mondhatod pl., hogy elvesztettél egy fogadást, azért kellett megcsókolnod a másik lányt

2010. febr. 10. 18:38
 8/54 A kérdező kommentje:
hát.. épp ezaz.:S hogyha nem fogadná el, akkor kicsit nehéz lenne, főleg még.. kicsit nagyon fiatal vagyok. őm.. felnőttek látták. az a legnagyobb baj. de.. egy két ismerőssel kitaláltuk, hogy azt mondjuk, azaz beetetjük az emberekkel, h fogadásból csináltuk. vagy nemtudom. de.. nem akarom elveszíteni a lányt, mert teljesen imádom. és igen, jövőreközépsuli. ott lehet könnyebb lesz. sőt.. nagyon reménykedem benne.
2010. febr. 10. 18:39
 9/54 anonim ***** válasza:

egyre gondoltunk (fogadás) :)

sztem ez bejöhet!

együtt mentek majd középsuliba a másik leányzóval?

2010. febr. 10. 18:41
 10/54 A kérdező kommentje:

uhh.:S de ez szerintem egyálltalán nem betegség. szerintem.. szerintetek az?:S

pontosan erre gondoltam/tunk mi is.:)

2010. febr. 10. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!