Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Félek nagyon.

Figyelt kérdés
egy kis faluban élek. és faluban elég gyorsan terjednek a hírek. 14 éves vagyok, és biszex. van egy barátnőm, lassan 1 hónapja. és nagyon szeretem. attól félek, hogy kifog dreülni. láttak minket smárolni, és anyum elég jó viszonyba van a "néppel". nem tudom, hogy elmondani neki. tudom, magamat kevertem bele a rosszba, de egyszerűen nem tudok normálisan kimászni belőle.
2010. febr. 10. 18:11
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
A fogadásos dolog az jó! Szerintem mond azt,de így ne szólj direktben. Ha felhozza akkor nevess és mond,h csak viccből vagyis fogadásból csináltátok.
2010. febr. 10. 18:42
 12/54 anonim ***** válasza:
egyáltalán, mikor buktatok le?
2010. febr. 10. 18:43
 13/54 anonim ***** válasza:
dehogy betegség
2010. febr. 10. 18:43
 14/54 A kérdező kommentje:

igenigen.:) egyre gondoltunk.(:

annyira örülök, hogy segítetek.:) olvastam máshol is kérdéseket, és ott egy páran olyan gorombán válaszolt..=/

őő. ő már középsulis.:) 15 éves..(:

2010. febr. 10. 18:44
 15/54 anonim ***** válasza:

nem ez volt a kérdés, de leírom: tök szimpatikus lány vagy, értelmesen írsz, csak kis helyesírási hibáid vannak, komolynak tűnsz :)

aranyos

2010. febr. 10. 18:45
 16/54 A kérdező kommentje:

hát.. most így tömören válaszolok mindenkinek.:)

az lesz.. nevetve fogom neki mondani.:) biztos, h így is majd kapom a fejmosást érte, de sokkal jobb mintha teljese kiderülne. egyszer elfogom neki mondani, de nem most. ő.. szombatonlesz, hogy 1 hete.

2010. febr. 10. 18:46
 17/54 anonim ***** válasza:
és egy suliba fogtok járni?
2010. febr. 10. 18:46
 18/54 A kérdező kommentje:
tudom, hogy vannak itt-ott hibáim. próbálok helyesen írni, csak nem mindig jön össze.:S hát.. engem ez nagyon érdekel, hogy ki, mit gondol erről.:) és. nagyon örülök annak, hogy ennyi ember kedvesen válaszol.:)
2010. febr. 10. 18:48
 19/54 anonim ***** válasza:

és még nem jutott el hozzá mmint anyukádhoz a hír?? akkor lehet, nem is fog

de ha rákérdez, először tégy úgy, mint ha már nem is emlékeznél (de persze ne sokáig- jusson eszedbe, hogy jaaa, csak hülyültünk, fogadás volt stb)

20/54 A kérdező kommentje:
azt még nemtudom. ő nagyon komoly suliba jár. azaz. nem az, hogy komoly, hanem eléggé kemény.:)
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!