Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Őszintén! 18L
Adott egy pár, akik jól megvannak már évek óta.
A fiúk elkezd érdekelni egy lány, barátilag.
Megoszt sok mindent a lánnyal. Tehát tudja, hogy van barátnője, vele tervezi a jövőjét.
Mégis:
Dicsérgeti, bókol a lánynak.
Bevallja, hogy tetszik neki, akár le is feküdne vele.
Egy idő után eléggé rákattan a szexuális témákra.
Méregeti a szemével, célzásokat tesz.
Mindig vigyorog rá, odamegy hozzá, ha meglátja, akár találkozgatnak is.
Ez barátság? Mert azt mondta barátilag közeledik...
18 évesen ez kérdés?
Nem, ez szexuális közeledés. Szépen beetetett (barátság, lelkizés), most aratni akar.
Szerintem csak el akarja hitetni a barátnőjével, hogy csak barátilag közeledik a csajhoz... nem szép dolog amit csinál :/
Ha te vagy a lány, azt üzenem, beszéljétek meg ezt a barátoddal, hogy hagyja abba, vagy nagyot fogsz csalódni :(
21/F
Tök normális! Mindenki így csinálja.
Összejössz valakivel, és ha találsz szebbet/jobbat, akkor az eddigit dobod. Tök alap. Ne légy prűd.
3# válaszoló!
Azért ne hidd hogy mindenki ilyen, én például nem dobnám el a barátnőmet egy szebb lányért... És hogy jobbért?
Hát ha nem alakítok ki ilyen bizalmas kapcsolatot egy lánnyal sem mint a barátnőmmel, nem tudom a lányra bizonyítani hogy jobb... Szóval vannak hűséges típusú fiúk is, csak elég ritka.
Salnálom a lányt, hogy neki nem egy hűséges fiú jutott most :/
A párkapcsolat olyan, mint egy ház.
Ha elromlik a csap, nem veszel új házat.
Kivéve ha a ház egy hazug g€ci, akkor veszel egy újat, amiben már a csap is jó.
Ha te vagy a csaj mármint akinek bókolgat a fiúkat, inkább tűnj el a képből :D
Nálam is már volt ilyen helyzet... És hát a csajszika eléggé megjárta... azóta megtanulta,hogy nem barátkozik olyannal akinek van barátnője :D
Keressél más barátot magadnak!
Ne tedd tönkre a kapcsolatukat!!!!!!
Utolsó: Én nem járom meg, mert nem én járok utána. :)
Ha az én pasim ilyen lenne, nem lenne.
nem jársz utána, csak hagyod és jó eséllyel hízik a májad tőle.
Végülis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!