Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? (csak őszintén)
Rájöttem miért vagyok itthon - nem azért mert senkivel nem találkoztam a városban aki felkeltette volna az érdeklődésemet, hanem hogy ilyen tippeket olvassak. Ezt tényleg ki kellene próbálnom, bár a fene se venné magára a félholdas mezt, inkább valami rikító színűt, mint a brazil vagy a holland.
És persze alkoholként egy fél üveg tequilát kellene fogyasztanom, onnan már nincs messze az amikor még aktív vagyok, de már nem emlékszem másnap a történtekre.
Meg kellene valaki aki fotóz közben, hogy hétfőn tudjam önmagamat égetni a közösségi oldalak valamelyikén. Vagy mindegyikén.
Na kimegyek még egy sörért.
#3 - józanul tudok gólyalábakkal járni, van egy faanyagokkal foglalkozó ismerősöm aki biztosan adna hozzávalókat - mivel nem gondolnám hogy bolti gólyalábakba fektetném a pénzemet egy próba erejéig, persze sikeresség esetén esetleg beruháznék.
Bár mit vennénk sikerességnek? Ha a lányok akiknek az öltözékét negatív megjegyzéssel illetném nem rúgják ki alólam a szerkezetet? Gondolom nem rohannának azonnal oda hozzám a kis cetlikre leírt telefonszámaikkal...
4#
Ugyan, 2012-őt írunk...
Sikeresség=minimum 500 lájk facebookon. De viccet félretéve, egyik ismerősöm (nagyon távoli) hasonló hülyeséget csinált - ő mű majomfejjel volt egy koncerten és rengeteg emberrel - köztük impozáns hölgyekkel - is kapcsolatba került, sokkal azóta is tartja a kapcsolatot.
Szóval kiindulva ebből, bármilyen hülyeség bejöhet. :D
Gondolom, én is csináltam elég sok furcsaságot közterületen, főleg ittasabb pillanataimban.
De térjünk vissza a sikerességhez: 10 éve nagyon örültem ha egy csaj megadta a telefonszámát, még akkor is ha tudtam nem lesz belőle semmi. Manapság azért ezt randizás címszó alatt elég kevésnek találnám.. :) Emiatt kérdezném elsődlegesen a kérdezőt - persze bárki mesélhet a gólyalábas történeteiről - ha már hasznos tanácsként adja, akkor mesélhetne a megvalósítás gyakorlati oldaláról és az esetlegesen elért sikerekről. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!