Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban vagyok, de hülyeségnek tartom a Valentin napot. Jogosan?

Figyelt kérdés

Ha a pár szereti egymást, akkor nem csak azon az egy napon szeretik egymást és nem csak azon a napon adhatnak egymásnak ajándékot nem? Ez csak arra jó, hogy a virág- és ajándékboltok jól megszedjék magukat, és a padlóra küldje azt akinek épp nincs párja.

Mire jó ez a valentin napozás?

2015. febr. 7. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha a barátnődnek ez fontos, akkor azért valami apróságot vegyél neki. Mi az exemmel egész kicsi ajándékokat (pl. csoki, vagy valami apróság) vettünk egymásnak, és ezzel megünnepeltük, de nem is lihegtük túl a dolgot. Mostani barátommal össze lehetne téged kötözni, ő sehogy sem akarja megünnepelni, és bevallom nekem rosszul esik, mert egy apró gesztusnak is örülnék. Miért ne lehetne plusszban kimutatni a szeretet, ha alkalom adódik rá?
2015. febr. 7. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
hiába jogos, az a lényeg, hogy egyformán gondolkodtok-e róla a barátnőddel. magyarázhatsz te, ha egyszer neki fáj, hogy neked nem fontos. ő meg nyüstölhet, ha egyszer te nem vagy rá vevő.
2015. febr. 7. 18:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Miből jött le nektek, hogy én lennék a pasi? Nem írtam oda úgy latom. Nem mellesleg a barátom is így gondolkodik róla.

A karácsony és az anyák napja más. Ne keverjétek ide...

2015. febr. 7. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a pár szereti egymást, akkor nem csak azon az egy napon szeretik egymást és nem csak azon a napon adhatnak egymásnak ajándékot nem?"

Na látod, így jön ide pl. az anyák napja. Az sem azt jelenti, hogy csak azon a napon szeretjük az anyukánkat, vagy a gyereknapon a gyerekünket.

Pontosan ugyanaz az elv.

"...és a padlóra küldje azt akinek épp nincs párja."

Szintén az anyák napjához hasonló a helyzet, mert mi a helyzet azokkal, akik árvák? Miattuk senki ne tarthassa meg az anyák napját. Mert ők aztán tényleg jogosan szomorkodhatnak ezen a napon.

Egyébként ennyi erővel az is a padlóra küldheti azt, akinek nincs párja, hogy meglát valakit a hétköznapokban kézen fogva sétálni a párjával.

Úgyhogy ne fokozzuk már agyon ezt a Valentin nap témát! Nem egy hagyományos magyar ünnep, oké, na és? Ha valakinek nem tetszik, nem ünnepli, ha valaki nem akar nagy felhajtás körülötte, csak valami aprósággal ünnepli, az aprósággal ünnepli, aki meg vesz egy vagon virágot, meg ajándékot, az vesz.

Mi a pékfarkát kell ezen görcsölni, mit fáj ez egyeseknek?

2015. febr. 7. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:

"Miből jött le nektek, hogy én lennék a pasi?"

jogot itt mindenki a partnerével szemben szokott kérdezni. mivel az nagyon szokatlan, hogy egy fiú ünnepelni szeretné, de a lány hülyeségnek tartja, így jött a következtetés, hogy te vagy a fiú, és a barátnőddel szemben véded magad.

2015. febr. 8. 03:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Akkor leszögezem, én vagyok a csaj :)

nem zavar ha más ünnepli, szíve joga, a felhajtás zavar amit lenyomnak miatta.

2015. febr. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!