Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem az átlagos/szép külső jön be elsősorban, és mégsem találok párt? 25/N
Figyelt kérdés
Elsősorban a ducibb, macisabb férfiak jönnek be, olyan kevés ilyet találok... :( Jó, tudom, menjek mekibe és hasonló közhelyek... :)
A másik, de legnagyobb bajom, hogy vannak olyan irreális elvárásaim, mint például lehessen vele nagyon sok dologról beszélgetni, kimozdulni, tényleg jó legyen vele lenni és ne az legyen hogy pl. egész nap kockul... Egyszerűen egy intelligens társat szeretnék, de aki meg meg is tetszik az már foglalt...
2015. febr. 5. 16:09
11/18 A kérdező kommentje:
Mi a baj a sráccal? :D Szerintem rohadt édes. :)
2015. febr. 5. 16:34
12/18 anonim válasza:
Külseje még elmenne, hisz nem minden ember felszínes, viszont a bensője is olyan, mint a külseje... Iszik, cigizik, egész nap a gép előtt ül, nem dolgozik, az anyjáék tartják el, ráadásul buta, mint a föld.
13/18 A kérdező kommentje:
Nem azzal, akit küldtél, akit én küldtem. ;)
2015. febr. 5. 16:43
14/18 anonim válasza:
Jézus márja neked elmentek otthonról...
16/18 anonim válasza:
Mutass magadról is képet azért.
17/18 A kérdező kommentje:
Fotót azért csak úgy nem osztogatok magamról... :D
2015. febr. 11. 20:41
18/18 anonim válasza:
Akkor ne úgy oszd, hanem "úgy" :D Azért remélem érzed a minőségi különbséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!