Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, hogy lesz. Rom, vagy tennem kellene valamit?
Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt válságba került a kapcsolatunk a férjemmel. Elhidegülés, nem volt szex stb... Szinte nem is beszéltünk egymással hónapokig. Akkor a baráti társaságunkba bekerült egy ismerős révén egy kedves pasi, aki nagyon különcnek tünt, pláne hogy 40 éves lévén 25 - nek néztem először. Minden áron közelebbről meg akart ismerni, és bár kerültem a társaságát, mégis megoldotta, hogy barátok legyünk. Nagyon tudott manipulálni, kedveskedni. Amikor eléggé megkedveltem, előjött a formával, ès elmondta többet akar mint barátság. Mondtam, hogy ez lehetetlen, és mmegszakítottam a kapcsolatot. Egy hèt után felhívott nagyon letörve, hogy beszéljünk. Előadta, hogy depressziós, nem azèrt mert visszautasítottam, hanem mert egyedül van, szar az élete stb... Megsajnáltam. Kért tőlem kölcsön, folyton hívogatott, lelki támasz voltam én hülye. Egyik alkalommal kis híján lefeküdtem vele, akkor mondtam, hogy vége hagyjon engem békén. Aztán jött egy hívás az egyik haverjától ismeretlen számról, hogy menjek, mert bezárta magát, és fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz. Én barom elindultam éjjel nagy viharban, és súlyos baleset èrt. Kis híján meghaltam miatta. A baleset után nem keresett, még telefonon se lehetett elérni, megváltoztatta a számát is. A fèrjem akkor döbbent rá, hogy elis veszithet könnyedén. Tudott mindent, hogy segítettem, hogy hozzá indultam, mindent. Ùjra efymásba szerettünk, vagy csak visszataláltunk egymáshoz, nemtudom. Többé nem akartam látni azt a szemetet, mèg a kórházban se látogatott meg. Erre most kb egy hónapja megtudtam, hogy az egyik barátnőm, akinek fèrje van, øsszeismerkedett vele. De ott már többet is elért ez a tetű. A csaj pénzt ad neki, nem is keveset. A férj semmiről nem tud, ő is be lett hülyítve, "jó haverok". Egyik bulin találkoztunk egymással. Ott volt ez a szemèt is. Úgy tett mintha mi se történt volna. Eljöttünk a férjemmel diszkréten mert megmondtuk a házihházigazdának még annó, hogy többet vele nem leszünk egy társaságba. Ezt még lesz.tam volna lazán. De a buli u5utâután ez a szemét rámírt. Írtam, hogy hagyjon békén. Újra írt, tiltottam. Most meg megszerezte a számom és hívogat. Mit csinàljak? Beköpjem a csajnak? Tönkretesz még egy házasságot, meg még engem is kikészít. Ez maga az ördög!2015. febr. 4. 19:17
11/11 A kérdező kommentje:
Úgy lesz átgondoltam. Nem teszek semmit. Egyszerűen minden kapcsolatot megszakítok vele, a csajjal, és többet egy olyan összejövetelre se megyünk el ahol ott lehet. Nem az én gondom, oldják meg. Nekem okozott már èpp elég kellemetlenséget.
2015. febr. 5. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!