Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól teszem, hogy lesz. Rom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy lesz. Rom, vagy tennem kellene valamit?

Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt válságba került a kapcsolatunk a férjemmel. Elhidegülés, nem volt szex stb... Szinte nem is beszéltünk egymással hónapokig. Akkor a baráti társaságunkba bekerült egy ismerős révén egy kedves pasi, aki nagyon különcnek tünt, pláne hogy 40 éves lévén 25 - nek néztem először. Minden áron közelebbről meg akart ismerni, és bár kerültem a társaságát, mégis megoldotta, hogy barátok legyünk. Nagyon tudott manipulálni, kedveskedni. Amikor eléggé megkedveltem, előjött a formával, ès elmondta többet akar mint barátság. Mondtam, hogy ez lehetetlen, és mmegszakítottam a kapcsolatot. Egy hèt után felhívott nagyon letörve, hogy beszéljünk. Előadta, hogy depressziós, nem azèrt mert visszautasítottam, hanem mert egyedül van, szar az élete stb... Megsajnáltam. Kért tőlem kölcsön, folyton hívogatott, lelki támasz voltam én hülye. Egyik alkalommal kis híján lefeküdtem vele, akkor mondtam, hogy vége hagyjon engem békén. Aztán jött egy hívás az egyik haverjától ismeretlen számról, hogy menjek, mert bezárta magát, és fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz. Én barom elindultam éjjel nagy viharban, és súlyos baleset èrt. Kis híján meghaltam miatta. A baleset után nem keresett, még telefonon se lehetett elérni, megváltoztatta a számát is. A fèrjem akkor döbbent rá, hogy elis veszithet könnyedén. Tudott mindent, hogy segítettem, hogy hozzá indultam, mindent. Ùjra efymásba szerettünk, vagy csak visszataláltunk egymáshoz, nemtudom. Többé nem akartam látni azt a szemetet, mèg a kórházban se látogatott meg. Erre most kb egy hónapja megtudtam, hogy az egyik barátnőm, akinek fèrje van, øsszeismerkedett vele. De ott már többet is elért ez a tetű. A csaj pénzt ad neki, nem is keveset. A férj semmiről nem tud, ő is be lett hülyítve, "jó haverok". Egyik bulin találkoztunk egymással. Ott volt ez a szemèt is. Úgy tett mintha mi se történt volna. Eljöttünk a férjemmel diszkréten mert megmondtuk a házihházigazdának még annó, hogy többet vele nem leszünk egy társaságba. Ezt még lesz.tam volna lazán. De a buli u5utâután ez a szemét rámírt. Írtam, hogy hagyjon békén. Újra írt, tiltottam. Most meg megszerezte a számom és hívogat. Mit csinàljak? Beköpjem a csajnak? Tönkretesz még egy házasságot, meg még engem is kikészít. Ez maga az ördög!
2015. febr. 4. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szolgalunk es vedunk szerintem nem poenbol csinalja amit... zaklatasert fel jelentheted mar 3 hivas utan is
2015. febr. 4. 19:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért, ès hogy ilyen hosszú :)
2015. febr. 4. 19:21
 3/11 A kérdező kommentje:
A hívogatás nem èrdekel, majdcsak megunja legfeljebb számot cserèlek. De nézzem végig, hogy ugyanezt megteszi mással? Mondjuk attól félek nem hinne nekem a csaj. Meg úgyis kidumálja magát az a tetű.
2015. febr. 4. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Pfff... ha visszaolvasod, amit írtál, kicsit kívülállóként láthatod a történetet, objektíven. Kölcsönkért pénzt megadta?
2015. febr. 4. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
ne nezd vegig szolj a csajnak mi veszteni valod van? Legalabb jot cselekedhetsz
2015. febr. 4. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Olyan mintha a baleseted miatt haragudnál rá..

Cserélj számot,ne foglalkozz vele.

2015. febr. 4. 19:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Természetesen nem. De furcsán hangzik tudom, ez nemcsak a lehúzásról szól. Élvezi ha kihasznál megtéveszt, aztán bánt másokat. Amennyire kedvesnek tűnik, annyira gonosz. Voltak húzásai, megjegyzései. Tudom. Sajnálom azt a csajt, és a fèrjét is.
2015. febr. 4. 19:29
 8/11 A kérdező kommentje:
A balesetem miatt nem őrá haragszom, hanem magamra. Minden másért hibáztatom.de azért nem.
2015. febr. 4. 19:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkoztam, hogy ráírok én és kiszedem belőle mit akar. Úgyis tudom,szinte biztos vagyok benne, hogy újra nyomulni fog, vagy legalegalábbis szó lesz a megtörtént dolgokról. Aztán ùgy mondok el mindent a csajnak, hogy a beszélgetést szépen elérakom mint bizonyítékot. Lesz ami lesz.
2015. febr. 4. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát, mintha egy exemről írtál volna, aki súlyos személyiségzavarban szenved. Nem tehet róla, hogy ilyen, borderline, nagyon megnyerő tud lenni, nagyon tud manipulálni, és nagyon tud szenvedni is.

Viszont, én amondó vagyok, hogy mindenkinek magának kell tudni kezelni az ilyen helyzetet, ha nem maga jön rá az illető, hogy mibe keveredett, akkor a külső beavatkozás hatására még inkább belegabalyodhat, védeni kezdi a maga igazát, stb. stb.

Szerintem ne avatkozz bele, nem érdemes. Te kerüld, ne reagálj rá, ha keres, idővel el fog kopni a dolog, ha nem találkoztok.

2015. febr. 5. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!