Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudom, hogy mit kellene...

Tudom, hogy mit kellene tennem, ahhoz, hogy legyen nőm végre, mégse teszem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Félek odamenni lányokhoz, ha a barátaimmal vagyok, akkor nem szeretném csak úgy otthagyni őket, meg mit fognak szólni ha csak úgy odamegyek egy ismeretlen lányhoz, sokan úgy gondolják, hogy csak ismerettség alapján lehet csajozni. Ha egyedül megyek valahová, akkor meg kényelmetlenül érzem magam, nem tudok feloldódni, persze a sarkot támasztom max. Ilyen is ritka, mostanság ki se mozdulok.

Hétvégén nem szoktam bulizni járni, pedig szeretnék.

Tudom, hogy be kell nőnie a fejemnek már így 18 évesen, de még mindig elvörösödök, ha egy jó csajjal beszélek, azt se tudom mit mondjak, elvörösödik a fejem stb.

2 éve nemhogy egy randin se voltam, de egyetlen új lányt sem ismertem meg!!! Baromi gáz? Az...

De nem tudom, mit tehetnék ellene...

Bulizni meg félek egyedül elmenni nem akarom, hogy összeverjenek a diszkóban.:( Vagy lehet ilyet is?

Egy lúzer senkinek érzem magam...:(:( főleg egy jó csaj közelében

2013. febr. 6. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad, és szólíts le egy lányt. Nem muszáj diszkóba...
2013. febr. 6. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:

"sokan úgy gondolják, hogy csak ismerettség alapján lehet csajozni" - ha nem nézel ki jól, akkor ez így is van.

"2 éve nemhogy egy randin se voltam, de egyetlen új lányt sem ismertem meg!!!" - én kb. annyi idős voltam, mint te, amikor "új lányt" ismertem meg, és az már 10 éve volt. Majd ha kikerülsz a suliból, te is leszel így.......

2013. febr. 6. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Elmehetnénk bulizni együtt! ;)
2013. febr. 6. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
ne csináld :DD beszéld meg a haverjaiddal h pénteken v szombaton menjetek el bulizni előtte alapozzatok és meglátod h könnyű lesz az :)
2013. febr. 6. 20:10
 5/5 anonim válasza:

17/L

elmenjek veled bulizni;D

2013. febr. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!