Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hete furcsa a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete furcsa a barátnőm, egyszer megbeszéltük amikor nagyon a mélyponton voltunk, hogy eltávolodtunk egymástól, de megoldjuk. Azóta eltelt 3-4 hét de nem sok minden változott. Nem szeret már?

Figyelt kérdés
Szóval azt beszéltük meg egyszer hogy úgy éreztük mindeketten hogy úgy beszélünk mint az idegenek. Ezt megbeszéltük, és úgy volt hogy mindketten folytatni akarjuk. Viszont azóta se változott semmi, ugyanúgy beszélünk mint az idegenek. Élőben kicsit lazább, nem sokkal, plusz a szexuális élet. Azon kívül nem érzem hogy szerelmes belém, bár amikor megkérdeztem azt mondta hogy igen az, és ne temessem a dolgot, mert nem akar szétmenni. Én viszont rohadtul nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban, minden nap úgy kelek fel hogy mikor szakít, de már ott tartok hogy én mondom azt hogy vége. Szeretem, de úgy érzem ő már nem szeret, hiába mondja az ellenkezőjét... 4 hónapja vagyunk együtt.

2015. febr. 4. 13:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9-es, 10-es, köszönöm megnyugtattok. Az a baj, hogy túlságosan nyomta a dolgot és néha ténlyeg sok volt nekem, és igazából a kapcsolat érdekében mondtam neki hogy vegyünk vissza kicsit. Megsértődős meg nagyon indulatos, lehet úgy értelmezte hogy nem szeretem. Mondta hogy szerelmes és szeret és úgy érzi nem szeretem én és szeretné hogy teperjek kicsit. Ha kedvesen aranyosan írok neki akkor meg elhülyéskedi a dolgot.. Nagyon egyformák vagyunk tényleg. Azt mondta hogy úgy érzi hogy egymásnak teremtettek minket. Ez mind szép és jó de én úgy érzem nem szerelmes, hiába mondja. Emiatt elkezdtem én is visszavonulót fújni. Tudom gáz fiú létemre felvenni egy ilyet, de sajnos már megtörtént.
2015. febr. 4. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, a 9-es és 10-es.

Eddig azt nem írtad, hogy te konkrétan azt mondtad neki, hogy vegyetek vissza kicsit... Azóta viselkedtek egymással hidegebben, furcsábban? Szerintem tuti ez miatt lett ilyen a kapcsolat. Gondolom a lány elbizonytalanodott, kételkedik az egészben, meg ahogy írtad, mondta is, hogy szerinte te nem szereted... Na figy, velem ezek történtek (én lány vagyok):

1. 4 év alatt két fiút sikerült csak megismernem, akik passzoltak hozzám nagyon, akikkel komoly kapcsolatot el tudtam volna képzelni. (Pedig nagyon sok fiúval ismerkedtem már, csúnya sem vagyok.) De a 2.-kal főleg hihetetlenül hasonlítottunk mindenben, úgy mint ti, lehet még jobban is. Ennek ellenére sikerült kiábrándítanom magamból. Másfél hónapja ismerkedtünk, kb. már együtt voltunk. Én elkezdtem kicsit kételkedni az egészben pár dolog miatt, ezért kértem egy pár napos szünetet tőle, hogy visszajöjjön a lelkesedésem. Őt kérdőjelek közt hagytam, mivel nem épp magyaráztam el neki, hogy miért is szeretném, hogy visszavegyünk a dologból, szüneteljünk. De én magam sem voltam képben pontosan, hogy mi is a bajom, nem tisztáztam le magamban, és én hülye nem gondoltam úgy, hogy annyira lényeges lenne átbeszélni a dolgokat vele. Így a 2 napos szünet után folytattuk a dolgot, nem igazán beszéltünk erről az egész bizonytalanságomról. Kb. egy hét után megszakította a kapcsolatot velem, azt mondta, hogy ő is elbizonytalanodott az én bizonytalanságom miatt, elszállt a motivációja a harctól irántam. Akkor tudtam meg, hogy ő úgy gondolta, konkrétan vele volt/van valami komolyabb bajom, nem tetszik nekem valami miatt. Ekkor jöttem rá, hogy mindent meg lehetett volna menteni, ha még időben, pl. a szünet után rögtön megbeszélem vele, hogy mik miatt is bizonytalankodtam, mert nem igazán miatta volt az egész.

2. Volt egy fiú, akivel ismerkedtem, elvoltam vele már egy hónapja kb. Megint elkezdtem bizonytalankodni, itt már ő miatta volt, túl sokat írogált, kezdett kicsit sok lenni. Megmondtam neki szépen, hogy vegyünk vissza kicsit, beszéljünk megint 2-3 naponta mint az ismerkedésünk elején. Úgy tűnt, hogy megértette. Másnap már én írtam neki megint, mert nem bírtam ki, mégis hiányzott a társasága, és ezután egy hétig mégis ugyanúgy folytattuk a napi dumálást. Ekkor megmondta, hogy ő amúgy amikor én mondtam neki, hogy ne dumáljunk olyan sűrűn, akkor ő kb. feladta, úgy gondolta, hogy na ennek vége, elszállt a kedve, csak aztán én írtam neki másnap, meg azóta is dumáltunk naponta, így kb. visszajött a kedve az egészhez, ugyanúgy érzett, mint azelőtt, mielőtt kértem a lassítást.

Szóval na, az én történeteimből kiindulva szerintem ez történhetett nálatok is. Meg belegondolva, ha nekem is egy fiú azt mondaná, hogy vegyünk vissza, nekem is rosszul esne, azt gondolnám, hogy valami miatt nem felelek meg neki, valószínűleg kiábrándulnék belőle és szakítanék vele. Mint ahogy ezt megtették velem is. Tanulságok még az én sztorimból, hogy tényleg üljetek le őszintén megbeszélni a dolgokat, ki hogy érez, kit mi zavar. Mondd meg neki, hogy szépen gondolja át, tisztázza le magában mik a bajai a kapcsolatotokkal, és ezt mondja el neked. Ha netalán kicsit éretlen ahhoz, hogy mindent így a legőszintébben el tudjon mondani, nem érzi ennek fontosságát, akkor próbáld konkrét kérdésekkel rávezetni a dologra. (Pl. Bizonytalan vagy a kapcsolatunkat illetően? Azóta érzel így, mióta megmondtam, hogy vegyünk vissza kicsit? Halványul felőled a szerelem ez miatt?)

Másik tanulság a 2. esetemből, hogy ha kb. tepersz utána (én esetemben kerestem a társaságát, ugyanúgy kedves, aranyos, stb. voltam vele, mint ahogy a lassítás kérésem előtt), akkor még megmenthető a dolog. Főleg a te esetedben, mivel a lány még mindig folytatná veled, azt állítja szeret. Ezért is mondtam, hogy szerinem sürgősen kezdd el éreztetni vele, mit érzel, hogy szereted.

Bocs, hogy hosszú lett, azért remélem segítettem vele

2015. febr. 4. 17:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél. Igen sajnos elronthattam itt, hogy sokszor úgymond rászóltam, hogy sok lesz, de a baj az, hogy próbálok teperni, de cinikus és érzem rajta hogy "haragszik" rám. Azt mondja már nincs baja, az volt, hogy úgy érezte nem szeretem. Nagyon sok apró mozzanatomra azt mondja, hogy biztos már nem szeretem, mert régen nem így viselkedtem. Próbálom megoldani mert szeretem, de perpill így nem látom értelmét ha egymásra vagyunk oda vissza megsértődve. Már kezd belőlem is kimenni a harci szellem, mert azt érzem hogy le se szarja, hogy próbálok javítani a dolgon. Cinikus és mindenen röhög már. Hetente max 2szer kimondja hogy szeretlek, de ennyi... Kezdem igazából feladni, pedig rettentően szeretem.
2015. febr. 4. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!