Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa ha a barátom még sosem ajándékozott meg csak úgy?
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt. Tegnap a barátnőmmel beszélgettünk és szóba került ez a téma. Szerinte elég furcsa, hogy sohasem ajándékozott meg (persze kivétel karácsony, szülinap stb.), vagyis nem kedveskedett. Nekem ez eddig fel se tűnt és nem is igazán zavar, nem várom el.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. 18/L
Nem tudtam máshogy jobban leírni. :)
Köszönöm a válaszokat!
Ha jól sejtem a barátod a szeretetével, szerelmével ajándékoz meg minden egyes nap.
Azt hiszem az minden kis ajándéknál /tárgynál/ többet ér.
Kedves #6 olvasd el még egyszer a kérdést. :)
Nem várom el, hogy olcsó vacakokkal dobáljon, mert ezek számomra is semmit mondóak. Én azt a tényt furcsáltam, hogy barátnőm ezen kb. kiakadt. Ezért tettem fel ezt a kérdést, hogy bennem van e hiba, vagy kinek mi. :)
Egyébként, ha találkozunk (sajnos 50km erre lakunk egymástól, az utazás elég nehézkes + vizsgaidőszakunk van) mást nem is csinálunk csak öleljük egymást. Volt már, hogy annyira jól esett, hogy találkoztam vele, hogy elsírtam magam. Légy oly kedves, ne állíts be úgy mintha egy utolsó szemét állat lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!