Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátom hogy más lánnyal leszbüljek?
Figyelt kérdés
Egyszer smaroltam egy lánnyal és azóta folyton azt emlegeti és rá akar venni hogy legyen több. Srácok ti erről mit gondoltok? Ha igazán szeretne akkor idegesitené a dolog, nem?2015. jan. 24. 21:56
2/7 anonim válasza:
Én tökre örülnék, ha a csajom bi lenne :D
3/7 anonim válasza:
Leszbül, ez valami új ige lehet :D
4/7 anonim válasza:
szerintem a barátod nem komplett!
ennyi erővel te meg mond neki,hogy dugjon egy férfival!
ugyan,hogy érzi magát!
beteg embere
6/7 anonim válasza:
Abban reménykedik, hogy majd meghívjátok harmadiknak.
7/7 anonim válasza:
Nekem is mindig ezt mondja a párom, hogy próbáljam ki lánnyal. Pedig nem voltam soha együtt csajjal és nem is leszek.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!