Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz párkapcsolatban exről beszélni?

Figyelt kérdés

Párom 3 évig járt exével, sokszor felhozza milyen rossz volt vele, mit csinált stb.

Oké, igaz néha én is felhozom az enyémet, de azért ennyire szerintem nem.

Egy párkapcsolatban, hol a határ ezen terén? Meddig és mennyire lehet szóban hozni az exet?

2015. febr. 3. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Én rászólnék. Ha rossz volt, akkor ne beszéljen róla, vagy felejtse el. Ha állandóan csak róla tud beszélni, az csak annyit jelent, hogy képtelen elengedni, tehát csak kifogásokat keres saját magának. Téged zavar, szólj rá finoman, hogy mostantól legyen tabu.
2015. febr. 3. 22:35
 2/5 RRR ***** válasza:

csak ha sokszor tesszük az gáz

és k..idegesítő

szólj neki,hogy lépjen már túl rajta és "élvezzen" téged

2015. febr. 3. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha annyira rossz volt vele, akkor mi a fészkes fenéért meg a kutya vörös fas*áért volt 3 évig vele? Ne szidja már, ha 3 évig megvoltak együtt, álszent. Csal be akar nyalni neked ezzel, hogy az exét szidja.

Jobb témátok is lehetne, azt mondom. Mert az rendben van hogy a kapcsolat elején megtudunk egyet s mást a társunk előéletéről, eddigi kapcsolatairól na de nem kell hogy ez állandó téma legyen, csak feszültségkeltésre jó, semmi másra.

2015. febr. 3. 22:36
 4/5 anonim válasza:
Én nem csak párkapcsolatban utálom ezt, hanem ha nő ismerőseim felhozzák. Ki a f**zt érdekel? Én sem szoktam az exeimről fecsegni. Ami elmúlt, elmúlt, haladni kell tovább.
2015. febr. 3. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha valami olyan negatív dolog érte az exével, ami bizonytalanná teszi a mostani kapcsolatában akkor érthető, hogy elmondja,de max egyszer ...ha ez többször is megismétlődik az nem jó jel,mert még nem heverte ki a történteket....nem képes az új kapcsolatra koncentrálni.

37F

2015. febr. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!