Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények erről? Tízes féltékenységi listán hányast adnátok erre? Őszintén! 18L
Pár éve barátom. Nagyon komoly kapcsolat. Minden rendben van köztünk.
Nemrégiben belekukkantottam az üzeneteibe, el is olvastam. Nem szép volt, viszont kiderült egy s más...
Na szóval van egy lány ismerőse, akire egy jó ideig elégé be volt gerjedve. Nem beszélnek mostanában gyakran, ahogy láttam, de olyanokat írt neki, hogy lefeküdne vele, jó lenne együtt (szex), mert kívánatosnak tartja őt. Le is Írta neki, hogy kipróbálná vele az együttlétet. Gondolkozott már ilyesmiken.
Mostanában nem nagyon találkoztak, de régebben összejártak, mert a régi üzik közt volt találkaegyeztetés, meg olyan üzi pl.:"Jó volt ma veled beszélgetni".
Sok mindenről dumáltak, de a barátom mindig a szexre terelte a beszélgetést...
Aztán olyat is írt neki, hogy ha nem lenne nője, jól meg***** Szóval ezek szerint nem volt köztük semmi, így tekintsek ez ettől? Csak flört lett volna?
Adjatok tanácsot! Fontos lenne!
19-es te honnan olvastad ki hogy ha a másik nő ne óckodna?
"Aztán olyat is írt neki, hogy ha nem lenne nője, jól meg***** "
Igen, határozottan a nőn múlik az egész dolog :)
Túlkomplikálás és történetkiegészítés megy, de józanul gondolkodni ahh az nehéz.
De minek kell a másik nonek is olyanokat írni? Shyy gondolom te is elnéznéd ha a csajod ilyeneket írna másoknak, és aztán azok kéne agyalnod, hogy mikor torténik meg a dolog.
Vagy csak lehet nem ismered az igaz szeretetet/szerelmet és neked tokmind1 az egész
A barátom írta, ha nem lenne barátnője, jól meg....., nem a lány.
De volt, hogy simán csorgatta a nyálát rá, legalábbis nagyon úgy jött le az írásából.
Meg simán rögtön rátért a lényegre. Egyik pillanatban még semleges dolgot írt nekin a lány, mire a barátom rögtön felhozta a szexet, hogy de jóblenne, megkérdezte, hogy benne lenne e?
The shyy
Szóval neked nem gond, ha pl. szexszelsz a csajoddal és ő azt képzeli, bárcsak XY lenne rajtam. De jó is lenne XY-nal, mivel a pasim már nem izgat annyira. Le is fixszálom vele, ha úgy jön ki, csináljuk. Amit nem tudsz, nem fáj neked. Attól még veled is lefekszik, üsse kő. Ez gondolom akkor számodra teljesen normális. Végülis csak más farkát képzeli a vaginájába, a tiéd helyett.
Köszönöm a lepontozást, csak azért mert más a véleményem! Ha nem vagy kíváncsi azok véleményére akiknek más mint a tied, akkor mi a fenének írtad ki a kérdést egyáltalán? Hogy lepontozhass?
Igen, azért is lehet köpködni, mert egy ilyen betegesen féltékeny és bizalmatlan csaj nekem nem kéne aki a privát levelezésemet elolvassa. És nem, nem azért mert félrelépő típus vagyok, de ha ennyire se bízol meg a másikban és ennyi gerinc sincs benned, hogy ilyenekre vetemedsz, akkor nincs miről beszélni.
Konkrétan kigondolta, le is írta a csajnak, hogy lefektetné. A kivitelezésen filózott. Magyarán bármikor megteheti és gőzöm se lenne róla.
Már egy éve nyomul rá és csak pár napja tudtam meg.
Felőlem nyugodtan elolvashatja a levelezésemet, nincs rejtegetni és szégyellni valóm
Nincs benne semmi, a fbmon is bejeoentkezve maradok nem egyszer, leszarom bele néz e vagy sem. Az én lelkiismeretem tiszta.
És arra nem gondoltál, hogy azért nem feküdt le vele, mert te vagy a barátnője és téged szeret igazán? Vagy már az is baj, hogy nem csalt meg?? De mondom, ha ennyire nem bízol meg benne, akkor hagyd ott a fenébe, mert ha nem vele, akkor mással biztos megtenné szerinted, nemde? Csak tudod az kib.szott vicces hogy nem csinált semmit, te pedig úgy teszel mintha már félrelépett volna.
Az hogy a te privát dolgaidat, levelezésedet megnézhetné, téged nem érdekelne, téged még nem ment fel azalól amit tettél. Ha valaki ennyire nem tartja tiszteletben a másik privát szféráját, az nálam nem szint és elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!