Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cak én unom már, hogy a mostani romantikus könyvekben /filmekben mindig van a szürke kisegér lány, akibe beleszeret egy irtó jó pasi?
Figyelt kérdés
Egyrészt ilyen nem nagyon van, másrészt ez a pasiknak elég rossz lehet, hogy aki nem tökéletes, az szoba se jöhet... Én lány vagyok, de szerintem nem valami valóságosak ezek a karakterek.2015. febr. 2. 18:38
11/13 anonim válasza:
Csak nem irigyled a kukit tőlük...? :)
12/13 A kérdező kommentje:
Van most valakim:D
2016. febr. 15. 19:14
13/13 anonim válasza:
Ezeken én is fel tudom húzni magam. Mondom ezt kövér nőként. Az ilyen könyvek azért ilyenek, mert a tinik vágyálmait testesítik meg, és akkor több szürke kisegér lány fogja ezeket olvasni... ami addig nem is lenne baj, ha nem hinnék el, hogy tényleg ez történik, és várnak az izmos szőke hercegre, aztán majd pofáraesnek később. Egyszerűen nem realisztikus. Vagy az még csak-csak, ha rendesen meg van írva, hogy van egy jobban kinéző srác, akinek nem a trendi díszliba az ízlése, de amikor 3 ilyen pasi is csorgatja a csajra a nyálát a könyvben... uramisten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!