Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó program lenne 1. randira? (A szürke 50 árnyalata)
Én 16F
A lány 15L
Már többször beszélgettünk mert a buszpályaudvarrol szokott ő is hazabuszozni.
Szinte naponta chateltünk facen.
Említette hogy várja a Szürke 50 árnyalata filmet.ugye ez Valentin napkor lesz.
Aznapra beszéltem meg vele a randit mert nem nagyon érek rá mostanában.sok a tanulnivaló.
A programokat nem mondtam el neki.meglepetés lesz.
Gondoltam azért jó ötlet lenne akkor elvinni erre a filmre.de azért kicsit fura lenne hogy egy erotikus témájú filmet néznénk a randin.(mivel szüzek is vagyunk meg minden)
Ezenkívül persze van még program a randira de a kérdés most csak a filmre irányul.
Szerintetek?
NEM
Mivel ez egy női POV szexregény nem hiszem hogy a barátoda... Ja dikk te vagy a csávó. Ja menjetek persze, csak vigyél párnát és ne horkolj túl hangosan megzavarod a hátsó sorban maszturbáló néniket.
Szerintem se jó.
Egyrészt első randira valami nyugodtabbat képzelek,ahol tudtok beszélgetni.
Másrészt meg szerintem nem is a legjobb filmre mentek.. :) Már csak tartalma miatt is.
Semmilyen körülmények között ne nézzétek meg ezt a filmet, főleg együtt ne, főleg ilyen korban ne. Ezt azoknak a nőknek találták ki, akiknek a szexuális élete a béka segge alatt van.
Ha mindenképp mozi, akkor valami fiataloknak szóló vicces filmet nézzetek meg, azon lehet lazulni a röhögés miatt, lesz téma, és ha utána nem kell azonnal hazamennie, akkor tudtok róla dumálni.
Viszont elsőre tényleg nem a mozi a legjobb ötlet, nem tudtok beszélgetni, a filmre figyeltek, valaki folyton csámcsog, zörög, telefonál, beleszól a filmbe, nem túl romantikus.
Üljetek be valahova, igyatok meg valamit, esetleg kajáljatok valami nem túl komolyat, közben is lehet nagyon jókat társalogni és legfőképp egymásra tudtok koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!