Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez kapcsolat vagy nem? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kapcsolat vagy nem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Találkozgatok egy ideje egy fiúval..azt mondta hogy olyan kapcsolatot szeretne ahol nincs kimondva hogy kapcsolatba vagyunk de tudjuk hogy csak a másik van nekünk és vele vagyunk együtt...azt mondta hogy azért se akar kapcsolatba lenni velem mert eddig minden barátnőjét megcsalta és ismeri magát hogy milyen.én valahol örülök hogy őszinte velem.de nem tudom hogy akkor most hogy kezeljem a helyzetet...
2015. febr. 2. 15:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ilyesmi nem hiszem hogy előfordulna...a volt barátnője pár hete oda ment a lakására mert megmondta a csajnak telefonon mikor a csaj felhivta h hagyja őt békén mert vagyok neki én.megtehette volna h nem mondja el nekem mert nem tudtam volna meg.sőt azt is megtehette volna h megdugja és nem mondja el.de ő őszintén elmondta hogy ott volt a csaj.

ezek után én nem hiszem hogy csak úgy megdugna bármilyen másik lányt

2015. febr. 2. 15:56
 12/14 A kérdező kommentje:
sőt....igazából még az is zavarni szokta ha más pasikkal beszélgetek...
2015. febr. 2. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor ennek így mi értelme, nem mondjátok ki, hogy kapcsolatban, de abban vagytok mégis!

Zavarja ha más pasikkal beszélsz, pláne azt jelenti, hogy kapcsolatban vagytok. Hát oké, akkor ne mondjátok ki legyetek kimondatlanul kapcsolatban ha ez segít... de ez attól még kapcsolat így... :D

2015. febr. 2. 18:36
 14/14 A kérdező kommentje:
épp ez az h nem mondjuk ki de mégis kapcsolatban vagyunk...és nem tudom hogy akkor most hogy is kezeljem a dolgokat..kérdeztem a múltkor tőle h kivel beszélt éjjel és mondta hogy nem kell aggódjak nem egy másik lánnyal csak haverjával
2015. febr. 2. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!